mervenur45 Nursubasi sen ovulasyon testini saat kacta yapiyorsun canim bide idrarini kaç saat tutuyon
mervenur45 Nursubasi bnde 12 de yapyrm ama çok su içiyorum acaba etkili olmuyormu mesala afedersin idrarim bembeyaz
Ayla-95 DiplomaliEvHanimi Nursubasi Deletedmom2224 smls19 Haticehahaha merhaba kızlar bügün adetimin 16 günü övğlasyonla bu ay takip edemedim ama bir kaç test vardı bugün övülasyon yaptım 16 gün bu şekilde çıktı acaba yumurtlama geçmemis mi yoksa geçmişmidir bi testime bakarmısınız rica etsem resimag.com/p1/2b5f46e0973.jpeg
Deletedmom2224 Nursubasi bu testlerde yumurtlama yok ki t çok çok koyu olmalı c ile aynı olmalı. Test yapmaya devam edin daha yumurtlama yok
Nursubasi Deletedmom2224 tatlım daha onceki postlarımda yaptıktan sonra attım cok koyulardı uzerınden günler gecınce soldu renklerı 😂😂😂
smls19 Nursubasi canım evet tekrar yumurtlama yaşamışsın değerlendirseydin ikiz olma şansı var diye biliyorum 🙈
Deletedmom2224 DiplomaliEvHanimi o zaman yumrtlamadir bu kadar erkenden koyu çıkmaz bu test ancak adetten 1 gün öncesi yada adet günü filan böyle çıkar
Deletedmom2224 DiplomaliEvHanimi şimdi farkettim bende zaten ilk defa koyu çıkmış gebelik olamaz. Ama kesin yumurtlama bugünleri değerlendirin inşallah güzel sonuçlar alırsınız 💕
DiplomaliEvHanimi Deletedmom2224 aynen canim adet bitti 1hafta sonra basladim. Kac gundur bekliyom cikmayinca acaba ilk haftami oldum diye basima agrilar giriyodu