Herkese merhaba. Minik melegimi,kızım Güneş’i 10.07 de kucagima aldim ve bugun evimize geldik.
Normal dogum bekliyorduk ama 38+1 de kizim bir surpriz yaparak basini bize dogru dondurdu. Bunun adi oksiput posteriormus ve ben ilk kez duydum. Yani bebisin basi asagida ama sirti bize donuk degil. Doktorum basinin kanala girdigini o yuzden donemeyecegini, sezeryan olmasinin dogru oldugunu iletti. Ben tabi şok oldum Çarşamba sezeryana alayim seni deyince. Dusunmek icin zaman istedim, biraz arastirdim ve normal dogumun fazla sanci, yirtik ve bebege zarar verme ihtimalinin yuksek olabilecegi bir dogum oldugunu anlayinca karar verdim.
10.07 sabah 8.30’da hastanedeydim. Korku, endişe herşey vardi. Epidural istedim ama işlemleri hissettigimi soyleyince beni genel anesteziye almislar. Ayildigimda acikladilar. Hissetmen mumkun degldi, telas yaparsan sıkıntı olur diye dusunduk ve genel anestezi uyguladık dediler. Bir hayalim daha suya dusmustu. Kizimi dogdugu an goremedim. İlk gunu de cok iyi gecirmedim ama minnak kizimla evimize geldik sonuc olarak.
Herseye ragmen dogal dogumdan yanayim. Ben artik happy kidsli oldum. Herkese hayirli dogumlar diliyorum ☺️