Ayse_ Doktor tavsiyesi medipol megaya gidiyordum 2850 sezeryan fiyatı verdi esenler daha uygun ama güzel ilgilenicek doktor istiyorm
MiracAlpinveUmutunAnnesi Ayse_ ben normal dogum yaptim esenler medipolde kesinlikle gülsün hanım okadar cok memnunum ki
BaharFarukDakakelik Ayse_ canım ben Esenlerde Güney hastenesinde sezeryan Doğum yaptım hem fiyatı çok uygun hemde Songül hanım var orda o kdr memnun kaldım ki anlatamam bence o kdr para verme dediğim yere git 900 TL’yle sezeryan oldum ben
Ekksl Ayse_ Ben burcu hanıma gidiyorum. Çok da memnunum ama isteğe bağlı sezeryan çok daha pahalı diye biliyorum
Flydgr Merhaba Medipol Megaya gidiyorum bende Ayfer Özbek var ben kesinlikle çok memnunum kendisinden
Betluysal Ayse_ benim doktorum esenler medipolde burcu aydın boyama ve çok çok memnunum şiddetle tavsiye ederim 😊
Ayse_ İlki sezeryan olduğu için 2. de sezeryan çok zamanım yok martın sonuna kadar biyer bulmam lazm ama korkularım var bana tatlı dilli ilgili doktor lazım 😔
BaharFarukDakakelik Ayse_ muanesi 45 canım vallah ben çok memnunum 2. Çocuğum da olsa yine oraya giderim