minikmucizem1_ Bu ne ya takıntılı gibi muşamba muşamba beynim yandı durmadan haklı mi haklı mi bozuk plak gibi aynı şeyleri soruyor valla sabah sabah beynim yandi🤦♀️
Minnak_annesi34 minikmucizem1_ bir musamba bez vakasi daha suan bu postu acan kisi ayni seyi söyledikçe zevk alıyor cevap vermeyin netten bununla ilgili makaleleri oku daha cok beynin yanar hastalık bu cidden 🙄
minikmucizem1_ Minnak_annesi34 ilk defa duyuyorum muşamba demekten bi insan nasıl zevk alır nasıl insanlar var kusacamm🤮
Zeyzeyka Burada okuduğum en saçma post 😃 bide akıl vermişler postu ciddiye alıp 😃 Allah aşkına resmen goy goy olsun diye açılmış 20 yaşındaki adam altını bezletir mi, hayır bu post nasıl tekrar gündeme düştü kim buldu 😃
Minnak_annesi34 Zeyzeyka zevk alıyor çünkü bu bir hastalik bunun aciga cikmasi o bezlerinin görünmesi falan hoşlarına gidiyor biri vardi birda olay ondan patladı daha önce netten okumustum neler neler var bir okusaniz 🤮🤢
Deletedmom317 Zeyzeyka bu bayan itiraf etmiş sonradan meğer kocasıymış anlattığı. Başka biri gibi anlatmış
Zeyzeyka Deletedmom317 yok artık gerçekmiş yani 20 yaşındaki adamı annesi bezliyomuş 🤦🏻♀️ Ayy tövbe daha neler duycaz
Deletedmom317 kedilervekaranfil amacı muşambaları asıyormuş ya yıkayıp balkona.kocası artık utansın altına yapmasın diye asıyormış komşuları görsün diye. Psikolojisi bozulmuş sanırım artık
AyaYlmazYldrm durunlarguns ister hazir bz kullsnir ister musamba bez o bizi baglarmi neyle bezledigi biz 2 yasindaki cocugu bezlemeye useniyorz 20 yasindaki gencten bahsediyoruz ki bu durumu bizimle neden pylastin ne yapabiliriz bu cocuk ned3n bu ysta altina isiyordan cok musamba bezle bezlenmsi seni rahatsiz etmis pes
Emiryigit 2kezanne ya bisey söylim mi benimde evlenince geçti:) ve psikolojim berbat haldeydi annem arkadaşlarımın yanında bile rencide etmişti bikere hiç unutamıyorum çok utanıyordum allah kimsenin başına vermesin evlenince kendi kendine geçti
Minnak_annesi34 minikmucizem1_ Yaklaşık 1 sene önce böyle bir olay patlamıştı Sonra internetten okumuştum Bence erkekler bayanlar muşamba bez de genelde erkekler Affedersin ama boş alabiliyorlar mış yani zevk alıyorlar bir de onları böyle dışarı falan asıp bir başkalarının görmesinden tahrik oluyorlarmış kendi kendilerini besleyip mutlu olan var yani Tövbe tövbe insanın psikolojisi bozuluyor
Zeyzeyka Minnak_annesi34 ayyy gerçekten mi inanamıyorum daha neler görüp öğrenicez ya çok iğrenç Rabbim evlatlarımızı korusun hayırlı sağlıklı normal yavrular olsunlar insallah
Minnak_annesi34 Zeyzeyka maalesef inanmasi güç ama okudukça iğrendim neler göreceğiz daha ortalik cok kötü fazlasiyla
Kasimannesi_ durunlarguns yahu çocuk değil ki koca adam evlenecek yaşa gelmiş bağlamak çözüm değil ki gaddar anne bir de disiplinliyim diye gururlanıyor mu