Musel Kızlarr vicudum çok kötü ağrıyo ayakta duracak halim yok resmen saat 3 den beri uyuyorum daha şimdi uyandım bana noluyooo ya
ZsSahin Musel ilk haftalarınız ise eğer insan kolunu kaldırmak bile istemiyo 🤷🏼♀️ Bide kanınız da düşmüş olabilir baktırın bi 🌝
ZsSahin Musel hamile değilseniz inşallah hamile kaldığınız içindir bebek tutunurken çok yorgun oluyo vucüt uykudan açılmıyo gözler doktorum bana yaşanacak herşeyi anlatmıştı
elissa vücudun gebelik zamanında çok yoruluyor haklı olarak tabi ki uyumak istiyor vücut beni kızım rahat verse bende uyurum
Musel elissa bayanlar hamile değilim ki gebe kalmak istiyorum ama değilim böyle bişeyi bi yumurtlarken yaşadım 1 hafta önce bide şimdi
Musel GuelGltkn hamile değilim canım bebek istiyoruz ama böyle bi durumu 1 hafta önce yumurtalığım çatlarken yaşamıştım şimdi tekrar oldu bacaklarım çok ağrıyor namazımı zor kılıyorum
Srnugr Musel bende ilk zamanlarimda senin gbiydim hep uyuyordum hic goZlerimi acamazdim oylece ogrendm hamileligimi
Musel elissa inşallah ya 4 gün sonra belli olucak bende diyorum acaba böyle bi belirti yaşayan varmı diye yazdım 😪
Musel Srnugr evett bende bu aralar öyleyim ama bende kansızlık demir eksikliği troid hepsi var acaba diyorum kan değerlerim mi düştü yine ondan mı böyleyim diye düşündüm
ikicocuklubiranne Musel ben hamile kaldığımı öğrenmeden önce bir hafta kadar böyle halsizlik uyku hali yaşadım hamileliğimin ilk haftaları da hep uyuyarak geçti Ümit vermek istemem ama inşAllah öyledir 😊
Musel elissa inşallah allah razı olsun ❤️ Sizinkide ikizmiş bi postta rastladım inşallah sizde bebişlerinizi sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız ❤️
Musel ZsSahin malesef keşke ilk haftalarım olsa fakat gebe değilim sonucu bekliyoruz inşallah dediğiniz gibi olur gebeyimdir
Musel Mavilianne evett malesef bende bugün başladı vücudumdaki kemikler resmen ikiye ayrılıyo ayaklarım çok ağrıyo belimden aşağısı ya
Musel ZsSahin inşallah ya 4 günüm var test yapmak istemiyorum varsada negatif çıkar diye beklemek istiyorum keşke dediğiniz gibi olsa ❤️
Musel elissa tahmin edebiliyorum birazcık zor olur belki ama ikisi aynı anda büyük kız erkekmi yoksa ikiside aynı cinsiyetmi 🥰
Musel Leyliiii malesef gebe değilim istiyorum ama olmuyor bu durumu yaşayan belirti bu olan varmı diye yazdım keşke haftalık olsam 🤗 sizin 1 ayınız kalmış normal bence arkadaşımda sizin haftalarınızda beli vicudu hep ağrıyordu