Ikimelekannesiolcam 28+2 deyim 2 kilo dedi bugun doktor kilosu iyi dedi ama suyu asiri fazla ayakta durma cok dio erken suyu geleblir dio karnmda 9 aylik gbi buyuklugu ondam mis napicam ya 😒
Merve43 Ikimelekannesiolcam kilosu iyi nasıl diyo onu anlayamadım canm 2 kilo bebek 32 33 uyumlu bebeğin çok ilerde ve suyunun da fazla olması sekerin olduğunu gösterir yükleme yaptırdın mi? Bu ciddi bi durum doktorun diyet önermedi mi tekrar şeker tahlili istemedi mi? Bunları yapmadıysa kendine acil yeni bi doktor bul
Mervednr Ikimelekannesiolcam 28+2 de 2 kilo bebek kilosu çok fazla o haftalarda 1200-1400 gram falan oluyor bebekler
Neslihann88 Ikimelekannesiolcam bende yeni geldim doktordan 1420 dedi kilosuna 28+4 senin bebek çok iri
Efsoo Merve43 evet 2kilo 33 haftaya uyumlu.benim bebeyim 27de 1700 gelmisdti.sekerime bakdilar bisey cikmadi.simdi haftasiyla uyumlu cok sukur
Ikimelekannesiolcam Merve43 dyet onermez olurmu hersey yasak yok canm seker testi yaptrmadm onceki hamileligimdede yaptirmamstm sknti yoktu blmyorm nrmal olcumleree iyi cikyodu
ecembk Şeker testi yaptırmış mıydınız bebeğin kilosu ve suyunun fazlalığı buna bağlı olabiliyor ve iki kilo haftanıza göre nasıl iyiymiş ki 1 ay önden gidiyor 🤔
Ikimelekannesiolcam ecembk hatta bdha sordum kilosu nasl kki kilo diye iyi dedi benm onceki bebekde 3700 dgmustu
Elifdikel Ikimelekannesiolcam 29+3 günlükken bebegim 1228 gram dedi doktor normal olduğunu söyledi 2 kg o haftada bir bebek için fazla değil mi suyunuz fazlaysa sekeriniz olabilir yükleme yaptırmışmiydiniz
Merve43 Efsoo şükür canm sadece bebegin iri olması 2 3 haftaya kadar normal ama daha simdiden hem bebek 4 hafta ileri hem su cok fazla ise riskli oluyor allah hepimizin bebeklerini korusun
Efsoo Merve43 Amin.benim bebeyimde 4 hafta ondeydi.doktor diyet uyguladi.ve diyete uygun yedim ictim.bebeyim haftasina donustu cok sukur.simdi aadece 1 hafta onden gidiyor.
Eylul0212 Ikimelekannesiolcam ben 32+2 haftadayim benim bebeğim bile 2 kilo değil 1860 Gr sizin ki çok fazla kilosu. Doktor nasıl iyi demiş anlayamadim
Ikimelekannesiolcam Eylul0212 evt cok geldi bana canm da senin ki de 33 haftaya 2 kilo az deglmi ya dmekki hlbunyeden bunyeye degisiyo kilodan zoyade suyundan korkyorm ben aslnda ins erken gelmez suyum flan
ecembk Ikimelekannesiolcam acaba farklı bi doktora mı görünseniz belki diyet falan da verebilir. Önemli olan bebeğinizin sağlıklı olması hepsinden önce🙏🏻
Merve43 Ikimelekannesiolcam Canm bünyeden bünyeye değişir de 2 kilo 33 haftanın kilosu 4 5 hafta da fark etmez bünyeden bünyeye senin gebelik sekerin var bak ben saglikciyim bana güven hemen önlem al
Eylul0212 Ikimelekannesiolcam benim doktorum gayet iyi dedi haftasıyla uyumlu dedi ama sizinki biraz fazla inşallah bı sorun olmaz
ipekgul Ikimelekannesiolcam 13 kilo suyla doğum yapmış biriyim doktorlar bile üçüz gebelik olabilir anca bu karın diyolardı beni ilk gördüklerinde korkunç bi haldeydim. Doğumdan çıkınca 15 kilo gitmişti vucudumdan
haklisinesracim Ikimelekannesiolcam o haftada 2 kilo fazla canım. 32. hafta ile filan uyumlu bebegin başka doktor bul