Prensin1annesi Oğluma artık alışverişe başlıyım diyorum yolu yarıladık ama hangi siteden alışveriş yapsam bilemedim e bebek önerdiler ama kararsızım tavsiyelerinizi bekliyorum
Esma_davut Prensin1annesi Canım instagramda 2 3 sayfadan aldım ben gayet güzel kaliteleri ve ucuzlar. Sayfalar şunlar bebegen, sitilincom_bebe , bebecimo ben buralardan aldım e bebek den küvetini bakım ürünlerini alcam 😊
Damla01 Prensin1annesi Ebebekten şaşma derim. Urunlerinin yeride cok guzel. Kizima cogu seyi ordan aldim. Özellikle indirimlere denk gelince uygun ve guzel seyler oluyor. Yikadim hepsini renklerinde falan degisme deforme olmadi 😊
meva_ Prensin1annesi e Bebek , lcw ve hm ben buralardan aldım canım e bebekten çok bişey almadım ama yıkayınca renk fln da vermedi aldığım seyler
DuyguDuman Canım bosy tarzı vs için benim aldıklarım arasında en tumuşakları mothercare ve marks n spencer. Lcwde çok çeşit var güzel hastane çıkuşları var
Deletedmom2 Prensin1annesi e bebek ve lc Waikiki indirimleri takip et canım fiyat olarakta kalite olarakta iki markayı tek geçerim. Carters hm gibi markaların kaliteleri tartışılmaz ama fiyatları biraz fazla gelebiliyor
Zeyzey20 Prensin1annesi ben bebecimo dan aldim hep çok kaliteli ve çok güzel fiyatlarda gayet uygun 😊😊
Pinar4063 Prensin1annesi carters,h&m de çok güzel şeyler var ama biraz tuzlu gelebilir☺️Ben herşeyi bu iki markadan aldım çok kaliteliler çünkü öneririm☺️ Koton ve ebebektende aldığım ürünler oldu