Neslihansss Calısıyorum ondanmı bılmıyorum ınmıyo sısler acı yok ama 37 den 40 a çıktım bugun oda olmadii nasıl rahatlatmam lazim soguk suyla falan yıkıyorum kremı falan varmı bunun😞
Snglfth Neslihansss uzandığınız da ayağınızın altına yastık koyun ayaklarınız yüksekte kalsın işe yarıyor birde ben ekmeği bıraktım yersem buğday yada çavdar tüketiyorum az işe yaradı
Kumru_ Neslihansss otururken ayaklarını aşağı salma uzat hatta mümkünse altına bişey koyup yükselt yarım saat içinde ayakların bir numara küçülüyo😂😂😂
eliz_arslan Neslihansss kesinlikle ondan aynı sorun bende de var. sabaha kadar iniyor gün içinde tekrar şişiyor.
Zade Neslihansss Canım geçmiş olsun . Ayaklarını kalbinin seviyesinden yüksekte tutman pozitif olarak etkiler . Birde diyetine dikkat et tuzu mümkün olduğunca azalt birde boş bol su iç , iç ki vücudunda ki ödem gitsin .
aytulbasturk Benimde aşırı şiş ya 😔 buzlu suya koyuyorum fayda etmiyor. Çalıştığım dönemde ayaktayım diye şişiyor diyodum ama şimdi izinde olmama rağmen bütün gün evde olmama rağmen hemen ağrıyo şişiyo üzerinde çok duramıyorum.