Satırlara nasıl başlayacağımı inanın bilmiyorum. Aylardır burada doğum hikayelerini derin duygularla okuyup ağlardım. 7 temmuz pazar günü hafif hafif arada ağrılarım vardı 39+3 herşey normal gidiyordu normal doğum için çok direndim pilatesler hurmalar yürüyüşler ama normal doğum nasip değilmiş. Gelelim hikâyemize pazar günü evde normal rutin bir gün geçirdim 12 gibi de uyudum gece 1 gibi sancıyla uyandım biraz topun üstünde zıpladım tekrar uyudum 3 te yine sancı ciktim balkona dua ediyorum tesbih falan çekiyorum hatta happymomda e bebek indirim postundan o sırada çanta falan alıyorum😄 4 buçuk gibi uykum geldi sabah ezanın okunmasına az kalmıştı namazımı kılar uyurum dedim biraz daha oyalandim derken allahım bir ağrı ayağı bir kalktım bacaklarımda bir sıcaklık karanlıkta Eşime bağırıyorum suyum geldi bir yanda da banyoya koşuyorum suyum yeşil renkte pislik şeklinde geliyor eyvah kakasıni yapmış direk hastaneyi ara dedim eşime ama elim ayağım titriyor o sırada ezan okunuyor allahım yalnızız ikimizde panik bir mucize ki doktorum o sırada hastanede ve sizi doktorunuza bağlıyoruz dediler. Fazla uzatmayayım evim ile hastane arası allahtan sadece 5 dakika saat 05:05 te hastaneye vardık 05:34 te minik prensesim dünyaya geldi. Herşey yarım saat içinde gerçekleşti rabbime o kadar çok dua ediyorum ki hastane eve yakın o saatte doktorum hastanede eşim aşağıda yatış işlemleri yaparken ben ameliyathanede doğum baslatiliyordu. Ailem eşim hiç kimsem yanımda yoktu o kadar çok korkuyordum ki ama kızım ağlama sesini duydum ya herşey bitti allahım a şükürler olsun kakasıni yememişti mekonyumlu doğdu evet ama sağlığı yerinde çok şükür. Rabbim herkesin evladını bağışlasın annelik tarif edilemez bir duygu. Benim ameliyatım devam ederken sadece 10 saniye yanağıma koydular bebeğimi pamuk pamuk yok böyle bir duygu canıma can kattı. Çok uzattım arkadaşlar hakkınızı helal edin sadece sütüm doyurucu değil bu konuda sizden yardım bekliyorum🤲 rabbim herkesi bir avazda kurtarsın allaha emanet olun. Sorularınız olursa fırsat buldukça cevaplarım🥰 elisam hoş gelmiş 🧚♀️💕