Seda05 Kızlar hayırlı cumalar gününüz güzell geçsin 😍😊28+2den selamlar. Bugün doktor kontrolüm vardı sabahtan. Ve doktorum bana 28 haftaya geldik artık dedi ve ocean plus balık hapı verdi. Kullanan varmı yani memnun kalan bilgi verirseniz çok sevinirim 😊
NihanMine Seda05 canım bana 12. Haftada başlattı ocean plus ı folik asiti kesip ve ben memnunum bağışıklık sistemim de zayıftı bebeğe de anneye çok faydalı demişti 😊
Nuurr0509 Seda05 Banada 31 haftalıkken verdi canım aynı marka hap ama bana yan etkisi oldu sanırım karın ve sırt agrısı yaptıı 3 gün kullandım bıraktım. Şuan 33 olduk kontrolde söylicem bakalım doktoruma 😬
Tugceee123 Seda05 ben hamileliğimin basından beri kullanıyorum çokta memnunum ocean mumy aldım aylarca sonra ocean plus balıkyağı Omega 3 aldım bide elenatal 1 vitaminle kullanıyorum kesinlikle tavsiye ediyorum katkısız A vitaminsiz ve doğal bir marka 🙏👏🏼 Zaten düzenli balık bu sıcaklarda asla yiyemiyoruz bu yüzden bebeğimizin beyin gelişimi ve fonksiyonları için çok önemli takviyedir.
Tugba12345 Son 3 ay kullanilmasi iyiyms cnm bnde kullandm bitti tekrar alicm 30.hftm imom omega kullandm faydasi olur bebgn gelisiminde cnm
yigitmom_ Tugba12345 sabah acken mi yoksa sabah ogle aksam farketmeksizin tok karinla istenilen saatte kullanilabilir mi ben sabah icemiyorum bu saatlerde yemek yiyip içsem faydasini görür muyum
Seda05 Nuurr0509 allah allah 😊 herkeste aynı etkiyi vermez doğru 😊 sor bakalım ona göre değiştirir oda
Seda05 Tugceee123 evet sıcakta balık yenmiyor yememiz gerek ama takviye verdi sağolsun normal kış ayında bile pek fazla balık yiyen biri değilim. Umarım yararlı olur benim kızada 😊
Jaleserkan Seda05 canım bizde 28+2 ‘deyiz bugün aynı günlerdeymiş seninle :) bizede geçen ay ki 26ncı haftada verdi ocean balık hapını akşamları yemekten sonra 1 tane içiyorum 28nci haftada kan uyuşmazlığı iğnesi için tekrar gittim 2 haftada bebişime çok iyi gelmiş 400 gr almış gebeliğin sonuna kadar kullanmaya devam et dedi inşallah sende memnun kalırsın ☺️
Seda05 Jaleserkan aa 😊bana sabahları tok karına alıcaksın dedi. Süper yaa 400 gr iyi sonuç bak sen böyle diyince ben çok mutlu oldum 😊 umarım benim kızımada faydalı olur inşallah o iyi olsunda ben hepsini içmeye yemeğe razıyım 😊
NihanMine Seda05 onu henüz bilmiyorum 🤷🏻♀️ Çünkü 15+5 deyim daha Salı günü gidicem doktora ama kilo olarak daha erken 😊
Tugceee123 Seda05 olur olur insallah merak etme sağlıklı Olsnlar gerisi boş Allah hepimizin bebeklerine sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🙏🙏