Nur55 Merhabalar, 13 haftalığım ve gün içinde kasılmalarım oluyor beni rahatsız ediyor. Bu aylarda normal olmadığını biliyorum doktor kontrolüme de var daha. Başına gelen var mı?
Sahtemelek Nur55 kasılmalarınızın oldugunu nasıl anladınız acaba ben 12. Haftamdayım kasıklarımda arada ağrı oluyo , kasılma oldugunu nasıl anlıyoruz acaba
seher_unl Nur55 gaz sancısı olabilir mi ? Bebek kasılmasını hissedebilmeniz çok çok zor haftanız için
Serpil02 Nur55 merhaba uzun zaman oldu ama bnde 14 haftalığım kasılmam var dr. Normal dıyor sızın dr.ne demişti acaba
Nur55 Sahtemelek karın bölgesinde bişey toplanıyormuş gibi oluyor hareket edemiyorsun falan ağrı oluyor. Benim ikinci hamileliğim olduğu için anladım kasılma olduğunu ama ilkinde bebek büyüdüğünde toplanıyordu Bi yere kasılıyordu bu sefer çok çok erken yaşadım ve normal değil bu kadar erken olması sanıyorum. Sizin kasık ağrılarını bilemedim
kymet_41 Nur55 bende 13haftalığım ikinci hamileliğim benimde dediğin gibi ilkinde son aylarda oluyordu bunda çok erken oldu vitamin hapı kullanıyormusunuz bilmiyorum ama onlardan oluyormuş vücuttaki fazla Demirden kaynaklı ben bir gün alıyorum bir gün almıyorum fark edilecek kadar rahatladım birde erkek bebeğe hamileyim erkek bebekte agrı sızı çok olur diyorlar çevremde 😊😊
Nur55 kymet_41 folik asit kullanıyorum ama sık değil unutuyorum hep geçenlerde biri magnezyum veriyor doktor bu durumda bende yaşadım falan dedi bilemiyorum senin dediğin de mantıklı bugün hiç almıyım vitamin bakalım ne olacak :) ne zaman öğrendin cinsiyetini bize doktor 24 temmuza randevu verdi öğrenemedim hala. İlk bebeğinin cinsiyeti ne
Nur55 seher_unl ikinci hamileliğim olduğu için kasılmayı ayırt edebiliyorum bende biliyorum kasılma hissetmem için erken o yüzden Bi sorun mu var diye endişeliyim
seher_unl Nur55 benimde ikinci gebeliğim ama isterse 15 olsun kasılma dediğiniz şey doğum belirtisidir 13 haftalık bebeğin hareketini bile hissedemezken kasılma çok ilginç gerçekten
Nur55 kymet_41 erkek genelde erken öğreniliyor benm de ilki erkek 13. Haftada öğrenmiştim kızını kaçıncı haftada öğrenmiştin peki? Ben kız hissediyorum da :)
Nur55 seher_unl hanımefendi size siz bilmiyorsunuz sizin ilk hamileliğiniz demiyorum. Yaşayan benim ya hani benim ikinci hamileliğim eminim bunun kasılma olduğunu diyorum. Erken olduğu için birkaç nedeni olabiliyormuş yaşayan var mı diye merak ettim olamaz olamaz diye tutturdunuz. Teşekkür ediyorum yorum yaptığınız için iyi günler size