Serra2018 Hasibekru 38+2 deyim daha gecen yil ilk dogumu gerçekleştirmiştim.simdi ise cok cok korkuyorum 😔
Ahmetefe Hasibekru Nergis34 Nezahatozen Aysen1995 bizde 39 +1 olduk korku heyecan stres karmakarışık duygular içerisindeyim bakalım kim önce doğuracak haber verin cinsiyetiniz ne ben oğluşumu bekliyorum 🤭😍😘
Serra2018 Hasibekru cok kolaydi ilk doğum ama bunda işte korkuyorum.bugun kontrole gittim acilmam varmis erken geliyor
Nezahatozen 39 olduk dunden beri hafif belirti veriyor bakalim şimdi bi karın ağrısı var ama çok hafif geçmezse tabi😭
GokceHuma66_ Kızlar bende 38+4 oldum kontrole gidiyorum hep 1 hafta sonra gel diyo normal doğuma müsait diyo şimdi beni normal doğum olana kadar bekletecekmi doktor kendi kendine doğum olsun diye kaç haftaya kadar beklycez acaba
Admh GokceHuma66_ aynı durumdayım 38 +3 hiç bir belirttim yok ve kızım gelmezse doktor 42 haftaya kadar bekleyecek galiba
cavbella GokceHuma66_ benim de öyle bir hafta sonraya çağırıyor ya başkalarını iki üç gün sonraya 🤷 doktor geçen hafta dedi zaten 40i geçer diye 😩
Hasibekru cavbella sanki gelmicek gibiler 😬 ki gelmesinde şuan Pazar-Pazartesi kardeşimin düğünü var 🤦🏼♀️ Zamanlama kötü 🙄
eylulvari Hasibekru korku yok ama güzel bi heyecan var canım 💕inşallah hepimiz sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza 🙏