Kuzey88 Bugün kontrolüm vardı 7+2yim ultrasonda bebeği göremedi vajinal baktı gördü ama haftasında değil çok küçük kalp atışı için bile çok küçük 9 gün sonra gel dedi. Böyle bi olay yaşayıp da sağlıklı görebilen oldu mu 😕
Fdle Kuzey88 geç döllenme olmuştur kötü düşünme hemen strese girme benimki de geç döllenme sata gore 6 haftalıktım ama doktora gittim 4 haftalık çıktım şuan bin şükür 9 haftalığım bebeğim de gayet sağlıklı
Gamze1903 Kuzey88 canım şuan bende 7+2yim kese var bebek var ama kalp atışı yok bekliyoruz 1 hafta sonra doktora gidicem
ozgeecan9 Kuzey88 endişelenme haftası geriden geliyorsa görememesi cok normal kendimden örnek vereyim 5 haftalıkken gttim herşey normaldi 7+2 de gittiğimde bebeğin kalp atışı yok dedi ve 1 hafta bekleyip kürtajla aldı canım bence korkma suan ters giden bişey olsaydı doktor mutlaka söylerdi
kayramom1 Kuzey88 evet canım bende 7+3 üm gecen hafta goremedi bebeği alttan baktı henüz bende duyamadım yavrumun kalbini
sirinalya1 Evett ben ilk gittiğimde bebeği bırakın keseyi bile görememişlerdi hgc değeri yükselince tekrar gittim o şekilde keseyi gördüm sonraki haftada kalp atışını duydum. Daha çok küçükse görülmeyebilir
Fdle Kuzey88 yok hic bir farki olmuyor suan mesela benim som adet tarihime göre 11 haftalık ama geç döllenme olduğu için 9 haftalığım sadece doğacağı tarih değişiyor hepsi bu
Aslicrn Kuzey88 canim gec dollenmedir sıkma canini haftaya falan gozukur insallah rahatca. Gobek bolgen yaglimidir onlada alakali oluyo bazen
Beyzaelf Ben 8. haftam da bile görmedim 10. hafta da hem gördüm hem kalp atışını duydum şükür ama geç döllenmeden dolayı 8 haftalık görünüyo şuan.
Xesesx Kuzey88 küçükse ve geç döllenme olduysa ondan olabilir beta hcg yükselişine göre yeniden baktırın derim birkaç hafta sonra tek doktorla da kalmayın 😌
Kuzey88 Xesesx haftaya tekrar gitcem bi sorun olmaz inşallah yoksa dediğiniz gibi farklı doktorlara da bakarım
Aslicrn Kuzey88 o zaman gec dollenmedir benim de 4 gun geriydi gec gordum bebegi falan snra gununu yakaladi zaten
Beyzaelf Kuzey88 inşallah canım büyük ihtimal benim gibi geç döllenmedir bende hep merak içinde bekledim gönlünce olsun herşey İnşallah