Kısaca deyip uzun anlatacak gibiyim hadi bismillah
Ikı gün önce gece adet ağrısı gibi ağrıyla geçirdim ertesi gün doktora gittim kontrol vardı o zaman çatı muayenesi oldum (sonuç musaitmis) ,hastane dönüşü akşam nisanim gelmeye başladı (öyle farkedilmeyecek bir şey değilmiş kaç saat sürdü )neyse o gece 3.40 da sancılarım başladı kalktım bulaşık yıkadım yürüdüm filan derken 20 dk da bir gelmeye başladı bir saat sonra 10 15 dk gelmeye başladı ben her sancı da bol nefes alıp çömeldim sancı geçince kalktım sonra kendi annem ile eşimi uyandırdım sancılar 5 dk düştü diye gideriz bugün doğum olur dedim kahvaltı filan yaptılar 7.30 da acilden giriş yaptık .doğum hanenin sancı çekme odasına geçtim resmi işlemleri eşim bitirdi o arada ebe açıklığa baktı 3-4 cm ile hastaneye gelmişim .Biraz plates tonunda azıcık odada serumla yürüyüş tekrar baktılar 5 cm filan .Sancılar 5 dakikayı bazen bulmuyor ara ara kontrol ettiler 8 cm de suyumu patlattilar yatakta .Duphaston diye ilaç yaptılar filan ama artık dayanılmaz olmaya başladı oksijen filan taktılar dediler sancılar geldikçe yavaş yavaş ikin dediler ama çok değil neyse o ikinma anına gelince çok zor oluyordu ama dayandım baktılar açıklık tam kafa iyi baskı yapsın diye secde pozisyonunda uzun uzun ikindim ,Allah Allah diye diye ısındım çığlık atmak istemedim neyse kısa bir zaman geçti seni catala alıyoruz dediler hemen ayağımı bağladılar sancı geldikçe demirleri kendine çek diyorlar ben bagirmiyorum sessiz bir şekilde ikiniyorum her sancı başladığında ebeye diyorum ki ben sessiz ikiniyrojm tabi güldüler 😊sancı geldi ben ikindim derken catalda en fazla 27 dakika filan durmuşum 5 6 ikinma ,zaten kendimi sıkmaktan olsa gerek bebek çıkarken hissetmiyrousnuz ılık bir şey çıkıverdi ben diyorum ki gözlüğümü getirin onu görecem filan ıkı sn tuttular çok güzel bir bebek ve hemen götürdüler .Buraya kadar herşey olası bir durum ama dikiş zamanı gelince 45 dakika filan dikmek ile uğraştılar ben sanki ikinciyi çıkartıyorsun öyle bir acı doğumda o kadar değildi .dikiyorlar ellerini sokup tekrar bakıyorlar ve ben artık çığlık yalvar yakar dikmeyin filan diyorlar ki ıkı kere uyusturuk orayı ama banamisin demedi .
Sonuca gelecek olursak oğlum mis kokulum 11.20 de doğmuş ben onu yaklaşık 1 saat sonra kavuştum .Şimdi oğlumu sevemiyorum doğru düzgün kucağıma alamıyorum çünkü dikişlerim ne oturtuyor ne ayakta durduruyor hep sol tarafım üstüne yatmaktan sağ boğrum resmen çürüdü yemek bile yatarak yiyorum meme ucu çatlağı ile emzirmeye devam etmekte doğum sancıları kadar zor inşallah geçecek