Sengulkrgz Dmrbebek onu ıslatıp bebeğin altını değiştirirken kullanılıyor.Islak mendiller tahriş yapıyor.Ama bu pamuk saf ve içinde baska bir sey olmadığı ve sadece su ile kullandığın için bebekte tahriş yada pişik vs olmuyor.Ben ıslak mendil uzun bir süre kullanmayacağım için pamuk aldım bir kaç koli eğer sizde ıslak mendil kullanmayacaksanız pamuk kullanabilirsiniz.
Tugba12345 Dmrbebek bebegin altini yeni dognca ılik suyla silcm bn.bebegin yuzunu gozunu vs.temizlerken falan baya lazm olan bisey aldm 2 tane
Haribo42 Dmrbebek canimm benim annem bizi hep pamukla buyutmus yaz aylarindada altimizi hep yikamis .. evde oldugum surece pamukla silicem altini en sagliklisi o. Uni baby islak havluda aldim 3 paket onlarida disari ciktikca cantama koymak icin aldim ve evde hic zamanim olmassa diye kolaylik olur diye ama kullanmayi pek dusunmuyorum
Sengulkrgz Semrasem buzdolabi posetlerinin icine koyup islatip agzini kapatacagim. Her alt degistirmede agzini acip kullanacagim.Kaynatilmis su ile islatirip buyuk ihtimal...
Esra3890 Bende ebebekten 6 lı paketi var indirimde ondan aldım altını silmeye başlarda tahriş olmasın diye ıslak mendil kullanmıycam suyla ıslatıp temizleme pamuguyla silcem vucudunada kullanırım dedim kullanışlı bence ıslak mendilden iyi
Semrasem Sengulkrgz oda bakteri üretirse sağlıklı olur mu acaba bende pamuk almıştım ama hastanede nasıl kullanabilirim onu düşünüyorum 🤔
Sengulkrgz Semrasem sanmam yani islak mendillerden daha saglikli oldugu kesin dedigim gibi kullanabilirsiniz