Mryu Selam kizlar 29+5 haftalik hamileyim ve bi kac gundur migdem bulaniyor , migdemde sanki yumruk gibi agirlik hissediyorum sanki migdem agzimdan cikacakmis gibi. Acaba bu haftalarda normal mi Allahimmmm geri migde bulantisi baslarsa mahvolurum🤢🤮🤮🤮🤮🤢
Asuum Mryu bende 34 haftalık hamileyim. Mide bulantısı bende de var. Sabhalari aç karna tok karna HC bsey fark etmiyor. Yesemde çıkartıyorum. Karnım da acı oluyor ağırlık oluyor. Sonlara doğru geldiğimiz den herhalde
Sevdakyr Mryu bende 15 haftalık hamileyim aynı şeyleri yaşıyorum ve en başından beri böyle. Su bile mideme kurşun gibi iniyor ve aşırı ağırlık yapıyor. Doktorunuza söyleyin mide koruyucu veriyormuş bende yeni öğrendim ilk kontrolde söyleyeceğim.çok rahatsız edici bir durum gerçekten.
Mryu Asuum aynen aynen canim ac karninla bulaniyor diyorum ki biseyler yiyim gecsin. Yiyorum bulanti yine gitmiyor 😫😫😫 bide durduk yere bas agrisida oluyor arada 😪 herhalde canim en zor zamanlara geldik bakalim
Mryu Sevdakyr benim de ilk haftalar oyleyedi 2.ci trimestre gecis yaptiktan sonra hic hamile degilmisim gibiydi ama 3 cu trimestre geri geldi migde bulantisi yumruk hissi vs 😪. Doktoruma hatta soylemistim dayanabiliyosan alma dedi bende almamistim