Merve_ancl Kızlar gittiğiniz hastanelerde ücretler neydi yardımcı olur musunuz ya 35 haftalık olduk haftaya kontrolüm var herkes bağlarlar diyor da ücret hakkında bir bilgim yok aradık söylemedi hastane gelip öğrenmeniz lazım dediler sinir oldum😡
Birgullllllll Merve_ancl Bayrampaşa Baypark Hospital 20 Tl alıyor. 35+0 2 hafta bir gidiyorduk. şimdi haftadan haftaya çağırabilir birazdan kontrolüm var
Vione R_abia Medicalpark hangi şube acaba? Ben İstanbul Gop şubesine gidiyorum 100 tl ödedim 2 gün önce
meva_ Merve_ancl canım bazı hastaneler söylemiyor ya da muayene ucreti söylüyor ekstraları söylemiyor prosedur gereğiymiş vs vs .. ben sefaköy Medipole gidiyorum 18 tl
Tazeannevebebegi Pnrarvn bende çorlu reyap hastanesne gidiyorum içim acıya acıya veriyorum resmen 50 tl çok bence para alınmamasını düşünüyorum bu kadın hamileyse zaten bu haftalara gelecek illa ki şart mı bu nst olacak yani bu aynı doktora muayene parası verip ayrıyetten ultrasona para verilse onun kadar saçma bence
Deletedmom381 Merve_ancl Eskişehir özel ümit 5 tl ödeme yapıyorum nst için 🙄 15-20 dakika kadar sürüyor.
Slmzhnm Deletedmom381 benımde haftaya baslayacak nst ye gırıslerım ozel umıtteyım biraz bılgı verebılırmısın doktor randevusu alıyormuyuz her seferınde ve ne kadar surede bır gırılıyor🙄