Ayse_Gul Kızlar daha önce post açtım mı bilmiyorum ama Adana’ya gelin geldim bu ay içinde doktor kontrolüne gidicem ama hangi doktor daha ilgili bilmiyorum daha önce algomede gittim bi kaç kere memnun değilim önerebileceğiniz bi hastane varmı medline acıbadem dışında 🌸
emosadana Merhaba, ben Ortadoğu Hastanesi Filiz Kavi Seçen’e gidiyorum. Çok da memnunum. 23+3 deyim. Bazen ağırlarım olduğunda hemen gidiyorum , her zaman çok ilgili ve detaylıca herşeyi anlatıyor. İnsanın aklında soru işareti bırakmıyor.
Ayse_Gul emosadana çok duydum filiz hanımı ama tedirginim çünkü gittiğim doktorlar hiç ilgili değildi sonuçta ilk kez hamileyim bilgisizim bana sen sadece hamilesin hasta değilsin diyorlar onu bende biliyorum ama illaki hamilelikte dikkat etmem gereken şeyler vardır ama söylemiyorlar 🤦🏻♀️
Mavispembis1_ Ben medline sevgi sarıdemire gidiyorum. Benim bir doktordan anladığım kesinlikle herşeyi anlatması sabrı ve güleryüzlülüğü. Herseyi anlatıyor sen sormadan. Sorularına da tek tek cevap veriyor. Bir sorun yaşasam her zaman arasam rahatlatıyor beni. Kesinlikle karamsar bir doktor değil. İlk gebeliğim ve çok çok memnunum