hfza Hilall2610 yani asla korkulucak birsey degil☺️ Dogumhanede kayinvalidemin dedikodusunu bile yaptik😬 doktorum kac yasinda senin kayinvaliden cok guzel kadin diyordu ben 40 kusur diyor herkese ama 52 ye girdi gecen diyorum basliyorum ikinmaya😂 hele dogumhaneye kosarken doktorun pesinden beni gorseydiniz arkam acilmasin diye onlugumu hem tutup hem kosuyorum hemde ben sezeryan olmak istiyorim beni duyuyomusunuz diye doktorun pesinden kosuyorum😂 anlatsam daha komik yerleride vardi ama hikayeyi uzatmak ve yormak istemedim insanlari🤭
Hilall2610 Ay inşallah hayırlı dogurmak bizede nasip olur diken üstündeyim her an olabilir diye 😀belkide daha çok bekletecek yavrucak
hfza Hilall2610 valla istedigi zaman gelsin birakin ben biraz suni sanciyi kendim istedim yani doktorum ben istekliyim diye teklif etti 41 42 leri gormek istemiyordum o yuzden tam 40 da baslattik dogumu ama ona bile uzuldum kizim belkide kendi istegiyle gelmedi diye kafasini oturtmadi diye bile agladim dogum yapicagim gun😀 kendi sanciniz bence her zamn daha iyidir
Hilall2610 Aynen öyle o geleceği saati zamanı bilir mecburen çıkacak zaten eskiden suni sancımı varmış 😁😁bana hava hoş saglıklı olsunda istediği zaman gelsin
Ssraa Benim oğlan abilik yapacak senin kıza😁😁 gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Aramızda 4 gün var 😁
Glydn hfza gözünüz aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin😊 merak ettiğim bende normal istiyorum ama pek yürüyemiyorum siz yürüyüş egzersiz filan yaptınız mı aylar öncesinden başlayarak
Sedda5441 hfza bende Çiğdem hanıma gidiyordum çok korkuttular beni akına geçtim 36. Haftamdayım inş normal Doğum olur
hfza Sedda5441 valla bana cigdem hanim icin cok suratsiz cok soyle boyle dediler ama kadin benim icin cok ugrasti cok ilgiliydi ve hep anlayisli oldu akin beyide cok duydum Ama bayan bir doktor tercih ettigim icin kendisine gidemedim☺️
mrul Allah analı babalı büyütsün inşallah , bende 39+3 haftalık oldum ama ne ağrı ne sızı ne açılmam var doktor normal diyor şimdilik çok korkuyorum sancım falan olmaz sezeryana alırlar diye
hfza mrul benimde hic bir zaman agrim sizim olmadi hic dogurucak gibi degildim 😀 eminim suniyle baslamasaydik 42 leri gorur yinede sancim olmazdi☺️
MelisaEbru hfza allahımmmm ne kadar tatlııı gerçekten ballıı bebeğinn olmuş allah banada inşallah böyle güzel sağlıklı bebiş nasip eder daha cok yolumuz var 15.haftadayız
hfza MelisaEbru amin insallah Allah razinolsun😌 inan 30 lara hatta 35 lere kadar zaman cok hizli ilerliyor 37 de takilip kaliyorsun😬 en azindan ben oyle oldum🤭
Pinarynr hfza vallahi okurken hem güldüm kahkaha attım güvenlik faln tutums orda kahka attım. Hemde duygulandım rabbim inşallah yaşını ömrünü uzun eylesin allahım analı babalı büyütsün minigimizi 😊😊
hfza Pinarynr Amin insallah Allah razi olsun☺️Kayinvalidem saolsun cok guldurdu benide dogumdan sonra anlatinca😬kiz anlatma dikislerim acilcak cok guldurme beni diyorum hala😂
Hiratrkd hfza canm bende dogum yapalım 2 gun oldu kasık ağrım var kramp gbı adet sancısı gbı sende de oldu mu ne zamn gecer acaba ?
hfza Hiratrkd yani bende olmadi ama eve gelen misafirlerden biri daha once dogum yapmis bana senin simdi adet sancilarin vardir dedi bende hayir olmalimi dedim tam sizin dediginiz gibi kasiklarinda agri yokmu dedi bende yok dedim bence sizin agrilariniz normal😀 doktorunuza danisin isterseniz tabi☺️
Esramese hfza yalniz postu gordukce canım nasil pogaca cekti bala banarak 🤪🤪🤪 baska baslik bulamadınmi kız
hfza Esramese yaaa kusura bakma ben dogdugu andan beri hep balli pogacam diye seviyorum birde firindan cikmis mayali pogacam diye seslenuyorum🙈 kiz yapin yapin yiyin sekeriniz yoksa kilodan korkmayin ben 15 kilo alarak girdim doguma 5 kilom kaldi 😬
hfza Sh123 Kendi sancimi bilmedigim icin suniyle kiyasliyamiyorum ama asla korkulucak gibi degildi ☺️Korkmayin😌