Seymaaaaaaaa Lamiye20 nedensee aksam kendimi inanilmaz yorgunn vee yatagaa kendimi atmak istiyorum. Gunduzleri 1 saat flan uykuu tutuyoo beni. Beel agrisi cok varrr bidee nedense ggazjm varr. Ve ishalim normalde kabiz olunur
Portakalzlm Lamiye20 o haftalarda aşırı derecede halsizdim uyumak istiyordum sürekli göğüs ağrısı beni benden aldı onun dışında bir şikayetim yoktu
Fatmabltc Halsizlik gogus hassasiyeti. Bende bunlar olmustu 7. Haftadan sonra da bulanti koku hassasiyeti uyku hali falan
Lamiye20 Seymaaaaaaaa bende de eyni sizin kimi qazim coxx var qebz oluram .Halsiz seherler daha coxxx siz hekime getmisiz?
Yasemin1995 Seymaaaaaaaa bense aynıydm ayy çol fena sanli uykuszlkdn ölckmişim gbi 3 Y biraz gcmşdi ama suan 4 ay şuan akşamları bastrıyor hale o esnemeler içim çkcak gbi oluyor
Btln Göğüslerde hassasiyet oluyor, belki ara ara kasık ağrısı ☺️ Şanslıysan bulantı vs erkenden başlamaz. 6.haftadan itibaren bulantım var benim 😌 9+4 deyiz.
Lamiye20 Ilk hamileliyim boru hamileliyi oldu ama inkawfsiz kaldi adet vaktimde duwdu indi ona gore qorxuram
Melek2102 Lamiye20 sabah bulantisi, gögüs hassasiyeti, uykusuzluk, halsizlik, kasik agrisi adet sancisi gibi, bas agrisi veya dönmesi, Ben cok üsüyodum ayaklarim buz gibiydi
Zmrtbdk Lamiye20 ben de hiçbir belirti olmadı o haftalarda canım.Olmayadabiliyor.Üstelik tüp bebekti.Kendimi dinlememe rağmen bir şey hissetmedim.Bulantılar 7. haftada başladı ama öyle böyle değil.😅
Kubuuu1 Lamiye20 kişiden kişiye değişiklik gorlsteriyo genelde ama bulantı halsizlik göğüs hassasiyeti olabilir