shusalih Tugba12345 tavsiye ettiğiniz ürünün sitesindeki linli tıklayıp buraya kopyalarsanız ben bakabilirim baby plus lüks yatağı mı diyorsunuz acaba https://www.e-bebek.com/baby-plus-lux-park-yatak-p-byp-ap610k02/
shusalih Tugba12345 evet o ürün bizim de aklımızda güzel duruyor gittik e bebekten baktık kullanışı nasıl acaba
shusalih Tugba12345 anladım teşekkür ederim tavsiyeniz için o ürünü not etmiştim bakalım hangisine karar verecez :)
AzraCaglar shusalih Canım ben 2 buçu ksenedir Prego Cosmos modelini kullanıyorum. Şu anda trendyolda 895 tlmiş hatta. Çok sağlam ve kaliteli. Bazı oyun parkları bi müddet sonra gıcırdama yapıyor. Biz hiç myle bişey yaşamadık. Çift katlı ve ayrıyeten alt değiştirme bölümü vat üstte. Şimdi kızımda kullanacağım Allah izin verirse😊🥰 Tavsiye ederim. Kraftın park yatağı da güzel diyorlar
shusalih AzraCaglar inanır mısınız ben de bugun sabah işe geldim o ürüne baktım nedense çok hoşuma gitti hanıma da göstereyim bu ürünü alalım inşallah :) teşekkürler
bicirinannesi shusalih https://www.e-bebek.com/baby-plus-lux-park-yatak-p-byp-ap610k02/ biz bundan alcaz nasipse bu Pazar 😍
MrvUmt shusalih canım bn geçen hafta kraft calipso 2 yi aldm 1289 tl cok begendim.bnce sende kraft calipso elite alabilirsin 850 tl fln.uzun ömür kullanırsın bi cocgun dha olursa 🥰
shusalih MrvUmt geçen hanımla baktık calipsoya çok güzel ve kaliteli ama bizi biraz zorlar calipso elitede güzeldi
A_S_K shusalih hangi marka alırsan al enine geniş almaya çalış. Biraz büyüdüklerinde uykularında dönüp rahat haraket etmek isteyecekler. edemeyince uyanıyorlarmış annelerden tavsiye happykidste okumuştum. Onun dışında sağlam bir tane alman yeterli bazıları sadece ünlü marka damgası vurulduğu için pahalı :)
shusalih A_S_K evet katılıyorum size marka adına çok pahalıya satıyorlar diğer tavsiyelerinizi dikkate alacağım :)
A_S_K shusalih bende alıcam ama model olarak geniş olmasına sağlamlığına bakıyorum yoksa kanz, kraft, pierre carsin vs. Aşağı yukarı aynılr sadece marka ismi var. Şimdiden hayırlı olsun :))
shusalih A_S_K işte çeşit çok olunca karar vermekte zorlanıyor ama şuan prego cosmos var aklımda bakalım hayırlısı olsun inşallah :) size de hayırlı olsun