hilalimm kizlar dun kontrol icin hastaneye gittim 35 haftalik hamileyim dun doktor ilk defa nst ye gonderdi gittim yarim saat bekledikten sonra 2-3 sâat daha beklicegimizi soylediler bende ayakta duramiyordum eve gectim fakat dunden beri icim icimi yiyor yapilmamasinda bi sakinca varmi??2 hafta sonrasi icin randevu aldim..yani merak ettigm doktorum ultrasonda birsey gordugu icinmi gonderdi yoksa bu haftalrda normali????
Efsoo hilalimm benim sancilarim vardi benden once ne kadar kadin bekliyordu.saolsunlar beni yola saldilar herkesden once ben girdim halim cok kotuydu o uzden.devletemi gidiyorsun? 2 saat sonra gitmedinmi peki?
Mlssa hilalimm Rutin artık girmen gerek bence canım ben 31+3 te gittim son kontrole geçen gün, hemen nstye aldı öncesinde,sonra muayene etti.Bence bakılması lazım sancı vs bebeğin kalp atışlarına bakıyorlar çünkü 2 hafta sanki geçe kalmış olur gibi geldi.
Pelin86 Nts içinmi 2.3saat neden beklemen gerekiyordu bunu qnlamadim. Ve artik nts ye girmen gerek canim sancin varmi vebebegin kalp atişlarinda problem varmi diye bakiyor nts yi atlama sakin devlete gidiyorsun galiba ondanmi bõylemi oldu
Hs20 Ben 34. Haftadan beri giriyorum nst ye ve 2 haftaya bir gel demisti bu hafta gittim yine nst ye girdim M haftalik gel artik dedi 36. Haftadayim normal rutin olmasi gereken bisey canim telaslanacak bisey yok
Pelin86 hilalimm devlette mecburen biraz daha bekliyorsun canim ama nts yi atlama bebegin ve kendin için hayirli dogumlarimiz olsun insallah😊