Kizlar cok sukur dogum ettim ve kurtuldum darisi dogum edicek dogurmayi bekleyen tum annelerin basina insallah. Neyse kizlar gelelim dogum hikayemee pazar gunu annemlere gittim pazartesi hastane randevum vardi ve hastane annemlere yakin oldugu icin orda kalir sabah annemle giderim diye dusundum ve annemlere geldim hafif hafif sancilarim vardi evet ama yalanci sancidir diyodum hic dogum edicegim aklimda yoktu kizlar neyse o aksam sabaha kadar sanci cektim saat 8 oldu artik sancilara dayanamadim annemi uyandirdim direk hastaneye gittim gittigim hastane merkez hastane ve sadece muayene oldugu icin 40 haftalik oldugumu duyunca muane etmeden derhal ek binaya gitmem soylendi annem ben abim taksiye atladik esim iste ve habire ariyo anne nerdesin geliyorum diye neyse biz hastneye saat 9 da vardik kizlar gider gitmez yatisimi verdiler ve dogum salonuna aldilar beni dogumdan 6 gun once suyum geliyodu ve beni ultrasyona aldi doktor suyum bitmisti 3 cm acilmaya ve bu susuzlukla normal dogum edemiycegimi soyledi 10:21 de spinal sezeryanla oglusumu kucagima aldim kizlar cok istedim normal dogurmayi evet ama nasip diyorum suan iyiyim evet agrim sizim var ama dayanilmiycak kadar degil rabbim sabrini veriyo bebegine bakinca butun acilarin diniyo inanin buna suan yanima uyuyo ve dunyanin en mutlu insani benim insallah dogum yapmayi bekleyen tum anneler sag salim evlatlarina kavusurlar benim dogum hikayemde boyledi biraz uzun oldu ama ben hep bu ani bekledim kizlar hakkinizi helal edin. 😚❣👑
Soru sormak isterseniz sezeryanla alakali firsat buldukca cevap veririm kizlar...❤