Tugcipek evet canım Ağustos 14 de yaptım doğumumu. Benim doğum yaptığım sıra henüz kadın doğum hastanesi açılmamıştı yenidoğan ünitesi falan yoktu yani. Genel hastanede kadın doğum servisinde yaptım doğumu. Sezaryan oldum. Bebeğimi 4,5 kilo ölçtü cihaz gene de normal doğumu denemek istedik cihazlar 400 gram fazla eksik ölçer dedi doktor. Ama malesef çatım dardı saatlerce 3cm açıklıkla kaldım oğlum koca kafalı. Çıktı😃
Doktor da seçimi bana bıraktı bende hemen sezaryanı sectim spinal sezeryan oldum çok rahattı doktorlar asistanlar hemşireler hepsi ayrı ayrı çok iyiydiler hepsinden Allah bin kere razı olsun. 5 saat sonra da uyuşukluğum geçti ve hep ayaktaydım 3 gün hastanede yattım odalar temiz iki kişilik erkek refakatçi izin vermiyolar banyosu tvsi herşeyi vardı yani.
Ama şuan kadın doğum hastanesi açıldı oranın sistemini tam bilmiyorm. Benim doğumumu yaptıran doktor göksün İpekti. Asistan doktorda Gülşah hanımdı. Denk gelirseniz randevunuzu göksuj hanıma ya da Zehra hanıma alabilirsiniz. Hayırlı doğumlar 😇