Cigdemmcey Kızlar bugun gögüs altımda kaşıntı hisettim bi baktım böyle kırmızı kırmızı birsey olmuş sziede oldu mu ?
Hzlhakko Cigdemmcey banada oluyor arada geçiyor hormonlardan mı ben rahatsız olmadım geçince normalde olabilir
R_Arslan Cigdemmcey canim muhtemelen sicaktan isilik oldun. Terlersen falan direkt yika kurula terli kalma iyice artiyor yoksa. Ve cok kasima gul suyu sursen rahatlarsin.
Nil123 Cigdemmcey ya aynısı bendede oldu bende bilmiyorum be olduğunu🤦🏻♀️ Yarın sağlık ocağına gitmem gerekiyor gittiğimde soracağım
Nil123 Cigdemmcey şüphem şu cilt mantarı olabilir🤦🏻♀️ göğüsler büyüyor sıcak terliyor havasız kalıyor. Yarın sorduğumda yazarım tekrar.
Nil123 Cigdemmcey isilikmiş🤦🏻♀️ Sıcak ve terden oluyormuş. Kuru tutup kaşımamak gerekir yayılabilir dedi bilgin olsun seninde canım👍🏻
Selinnnce Cigdemmcey bisey alerji yapmistir. Banada alerji oldug kizardi kasidim ben hep simdide mor leke olarak kaldilar
Cigdemmcey R_Arslan canım dün burda inanılmaz yağmur yağdı ve ben üşüdüm terlemedim ama neden böyle oldu anlamdım sütyenden mı acaba dedim tellerini cıkardım
Ayseysf 12.haftadayım benım de bugün oldu göğüs üstünden boyuna doğru 5 6 tane cok kaşınıyor kaşıntı kremi dindiriyor umarım fazlalaşmaz
Jfm Cigdemmcey evet sütyende bunu tetikledi bende. Evde olduğunda çıkar krem falan sür terletmemeye bak
R_Arslan Cigdemmcey ben 5.ayimdan beri sutyen giymiyorm karnin buyudukce gogsun sikisiyor ya ondan olmus olabilir cnm