Tugce5454 Sanki hiç doğru düzgün erkek ismi yok gibi. Ya da ben bulamıyorum 🙄 Aklıma gelenler hep kız ismi, bir sürü kız ismi var ama iş erkeğe gelince yok sanki ben mi yanılıyorum? Tavsiyelerinizi bekliyorum 🤗
Ulku12 Tugce5454 bende aynı şekilde hala ismim bulamadım kıyafettede aynı erkek bebekler için çok kısıtlı
Tugce5454 Ulku12 kesinlikle öyle hatta mağazaya her gittiğimde ellerim hep süslü püslü pembiş kıyafetlere gidiyor çok güzeller napim ☺️ Eşim kızıyor böyle yapma oğlumun gücüne gidecek diyor 🤣 kıyafette isim de kısıtlı maalesef
seyma281015 Tugce5454 34 haftalığım hala ismi Yok çocuğun.. Sanki hiçbir erkek ismi Benim oğluma yakışmıyor, olmuyor 🙄
laisa Tugce5454 Meftun ismini çok beğeniyorum. Anlamı gönülden bağlı, aşka düşmüş tutkun demek. Ben Tuğkan koyucam. Savaşçı soyundan gelen demek ❣️
Hilahila Tuğra, Çınar, Tuna, Alper, Baran, Berat, Pars, Aybars, Ağca, Sarper, Beklen, Buğra, Kıvanç, Asrın, Atlas, Toprak, Uzay, Uğur, Kerem, Rutkay, Sarp, Tunç, Cihangir, Cem, Ayaz, Rüzgâr, Melih, Burç, Meriç, .....
Tugce5454 Hilahila Tuğra ben de düşündüm güzel isim ama manası imza. Pek anlamlı gelmedi yoksa kendi ismimle de çok uyumluydu ama.. ☺️
Sarkac Benm cinsiyet belli degl ama daha ogrrnmedn once secmsrn kizim var erkekse adi eymendi bakalm eymen ismi cok guzel eger kizsada bende isim aramaya baslarm artk😂