Zeynepyavuzz 26 haftalık hamileyim. Karnım sürekli sert oluyor ve kasıklarımda ağrı oluyor . Bilgisi olan var mı ?
CicekGirayBysl Zeynepyavuzz bebiş toplanıyor ve rahim kendini Doğuma hazırlıyor. Fakat bu toplanma aynı zamanda sancı belirtlileri. Kaç dkkada bir olduğuna ve kaç saniye sürdüğüne dikkat edin. 5-10 dk Aralık’larla oluyorsa ve dinlenmekle geçmiyorsa doktorunuza danışın. Ama bir saatte 2-3 defa oluyo 30-40 saniye sürüyorsa korkmayın normal :)
Zeynepyavuzz CicekGirayBysl canım kasılma gibi değil de karnım çok sert yani bildiğin taş gibi . Bebek hareket ediyor ama omlarda bir sorun yok. Anlamadım korkuyorum . Bıgün doktora gittim o da bişey demedi 😭
CicekGirayBysl Zeynepyavuzz bi tarafa toplanıp o kısmı mı sert oluyo. Benim de erken riskim var her türlü Kasılma ve toplanmayı dikkate alıyorum dakka tutuyorum
bebekteyaparimkariyerde Zeynepyavuzz korkulacak bişey yok o haftalarda normal karın sertliği benimde öyleydi kasılma şeklinde oluyorsa bi sertleşir bi gevşiyosa ve bunu düzenli aralıklarla yapılıyorsa bi hastahaneye git nstye bağlasınlar.
Filizak Zeynepyavuzz ben de aynı haftadayım bazen sertlik bende de oluyor kasık agrısı da var ama sürekli değil
Elif7781 Zeynepyavuzz 20 li haftalarda başlamıştı bende bu durum bazen sert olmasından dolayı adim atamaz nefes almakta zorluk çekerdim kaç kere acile gittim bazıları bebek hareketi denildi bazıları gaz 38 deyim hala ayni sertleşme var bebeğimde ve bende bi sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar
Rabiakoc Geçtiğimiz Perşembe bana da aynısını oldu. Kasıklarımda ki ağrı sanki adet olacakmışım gibi giriyordu. Karnım taş gibi oluyordu. Kanımda enfeksiyon çıktı. Antibiyotik başladım. Korkutmak istemem canım ama bi doktora göster kendini