Filizak Kızlar tüy dökücü krem kullanabiliyor muyuz hamilelikte tatile gideceğim önlem olsun çıkarsa diye aldım ama kullanımından emin olamadım fikri olan var mı
Esramese Filizak valla sanirim okadr karsi ciktm burda ama bende mecbur kullancm gbi agdadan korktm eldivenle alim dedim goremiyrm jilet denedm onlada goremiyorm yarim yamalak oldu
Busraoksz Filizak önerilmiyor diye duydum acıkcası jilete daha sıcak bakılıyor. O da buyuyen gobekle zor anca ayna yardımıyla yapılabılıyor. Jilette venüs gbı urunler de tahrişi ve kesilmeyı engelleyebıliyor.
Filizak Esramese ya jilet kullanamam göremiyorum en fazla 3 dk kalması gerekmiş o kadar zarar verir mi acaba
Busraoksz Filizak bana kalırsa zarar verir cunkı vucudunuz onu emecek ki reaksiyon gosterecek. Eger bu tarz seyler rısklı olmasa romatızma kremlerını de kullanabılırdık. İşin uzmanı degılım maalesef ki doktorunuza sormadan kullanmayın derım 🙏🏻
Rabia2019 Filizak içine giren bir şey yok o kimyasal bebeğe zarar veremez bebek kaç kat içerde suyun içinde korumalı yani