bktclgu araştırmalarım sonucu (kullanan anne yorumları daha çok) bebeklerinde hiçbir sorun olmamış.Ben iki psikiyatra gittim.Biri alınan riskin çok çok düşük olduğunu,yaşadığım atak vs gibi şeylerin bebek için daha tehlikeli olduğunu söyledi.Bir diğeri de ilk 3 ay kullanılmamalı sonrasında konuşuruz dedi.Bunların üzerine 7,5 ay kadar dayandım ama malesef ataklarım ve depresyonum çok kötü nüksetti.25 mg Lustral e başladık.Geceleri de bir ölçek Atarax şurup uyuyabilmek için.Çok şükür daha iyiyim.Muhteşem olmayı beklemiyorum.O yüzden dozu yükseltmeden böyle dayanmaya çalışıyorum yine de.Buna şükür,biraz olsun yeniden gülmeye,olumlu düşünmeye başladım.😌Doğumuma 2 hafta kaldı.Sonrasında emzirirken ilacı içip o 4-5 saatlik sütü sağıp dökeriz diye konuştuk doktorumla.Bazı anne adaylarının gebelik boyunca riskli de olsa ilaçlarını alması gerekiyor türlü hastalıklar için.Ruh hastalıklarını da çeken bilir,yabana atmamak gerekir.İlk 3 aydan sonra doktora danışmak ve gerekiyorsa kullanmak daha doğru diye düşünüyorum ben.