Mrc_bbk Kızlar az önce çatı muayenesi oldum 40 haftalığım korkuyorsanız hiiiiç boşa korkmayın benim bile canım acımadıysa herkes yapabilir 🤷🏼♀️
Deletedmom133 Mrc_bbk benim canım acıdı yalan yok mal gibi soktu parmaklarını ebe zillisi Allahtan bir kere oldum 🙃
Mrc_bbk Deletedmom133 bazıları çok vicdansız gerçekten bende hamile kalmadan önce yaşadım onu ve çok korkuyordum 😒
nur_efe_ bende haftaya olcm şuan 37 yiz çatı muanesi ypcm dedi doktorum erkek bide nasıl olcak bilmiyorum 😬😬😬 ikinci gebeliğim bide çatı muanesi niye yapacak onu anlamadmda 🤔🤨
Mrc_bbk nur_efe_ canım hiç korkma burada yazıldığı kadar acılı değil birde doktorun rahatlatırsa hemen olup biter sadece kasma kendini uzan ve serbest bırak aşşağı tarafa bakma derin nefes al benim ebem bildiğin 4 parmak sokup ittirdi ona rağmen acımadı ☺️
Mrc_bbk Mlsgzll belki ebeyle alakalı bilmiyorum ama 🤷🏼♀️ Benim ebem kastığımı anladı sakinleştirdi ve bildiğin elini soktu Rahmi alttan uyardı hiç acımadı
Mrc_bbk R_abia evet ya bide ben huyluyum asla oraya bişey dokundurtmazdım 😂😂 ama derin nefes alıp serbest bırakmak çok işe yaradı ☺️
Mrc_bbk Mervemim bende burdakilerden çok etkilendim ve korktum yapmasak mı bile dedim ebeme ama kurtuluş yok 😂 sadece 10 saniye birşey asla insanları korkutmasınlar ya