obirannee 12+5 günlük oldu bebeğim doktor erkege benziyor dedi demem o ki erkek pek değişmez derler ya doğru mu
zlemAtAcar obirannee benim yeğenime erkek dendi sonradan kız olduğunu öğrendiler. Kordon bağı pipi gibi görünebiliyprmuş
ozgesoy28 obirannee değişmez canım 11 haftalıktı bana acile gitmiştim kaşık ağrısından erkek dedi kendi doktorum 17. haftaya kadar emin olmak için demedi ama erkek hiç değişmedi
Canan07 obirannee bende 14 haftaligim dun gittim doktora erkege benziyor dedi insallah dedigi gibi oluyor
obirannee Edatalha hayırlısı olsun hep kız hissetmiştim o yüzden soruyorum 😊 Rabbim saglıklısını versin de kız erkek fark etmez
Kmelikem obirannee bana da 12. Haftamda doktorum kesin olmamakla birlikte erkek gibi demişti. 20. Haftamdayım oğlum olacak inşallah 😊
Edatalha obirannee bende bi oğlum var zaten bu kız olsun çok istemiştim nasip kısmet cnm hayırlısı olsun
Tgb Öyle derler erkek bebekler biçilmiş olurmuş o yüzden erkek dendiyse degişmesi düşük kıza benziyor diyenler degişiyor genelde
obirannee zlemAtAcar aynen hamileliği boyunca erkek sanıp doğum da kıx olduğunu öğrenen bile duydum ben o yüzden soruyorum
Ozgeulnc 11+5 im bende bugündün doktora gittim ikili test için %70 kız dedi içime doğan hep kızdı bakalım bizi ne bekliyor🤗🤰🏼
Ravza123 obirannee yalan banada 14. Hafta da erkek dediler 2 hafta sonra kız oldu bende o düşünceyle gittim alışveriş yaptım doktor bana kesin erkek dedi hatta sonra kız oldu
obirannee Ravza123 oğlum da kız isterim ben erkek istemem diyor daha 4 yaşında acaba içine mi doğuyor diyorum bende ama bakalım 2 hafta sonra randevum var o zaman ne diyecek
Meva obirannee bana da doktor o haftalarda erkeğe benziyor demişti ama sonrasında 6. Ayda kız old öğrendik🤗Kızım oldu