Öncelikle iyisiyle kötüsüyle bi dokuz ayı birlikte geçirdik umarım hepıniz istedigınız gibi bi Doğum yaşarsınız kızlar.sıra benim hikayeme geleyim.10 Temmuz’a doktorum gün vermiş olup son bir ay korkuyla o günü beklerken gün gelip çattı sabah kayınvalidem eşim kalkıp 7 bucukta olmamız gereken hastaneye 7 de gittik ama işin tuhaf yanı bigün öncesinden bende korku denen bişe yok kendıme sasırıyodum eşimle espiriler havada uçuşup gülüyorduk demekki allah sabrını verirmiş herneyse... hastaneye gittik odama geçtim bi gün öncesinden süslenmiş odam çok güzel sevımli görünüyordu taki hemşire gelip hasta önlüğünü giy diyene kadar:) bende aşırı bi korku olmaya başladı ailemi çağırmadım ortam beni daha üzmemesi acısından ben önlüklü halimle yarım saat bekledim beklemek çok zormuş bu arada.eşim de çok heyecanlı tabikide sonra kapı açıldı hasta bakıcı tekerlekli sandalyeyle içeri girdi ben o panikle gittim direk oturdum eşime gelme istemiyorum dedim:) ben tek basıma indim ameliyathaneye kapılar kapıları açıyor ben iyice korkuyordum sonra amelyat haneye girdim ve akrabamızın kızıda hemşire cıkmasınmı ben baya sevındım o an:) sonra anestezi doktoru bana oturur halde durmamı söyledi iğneyi vurmadan önce sırtımı sildi ve hiç bir acı duymadım oysaki o iğne baya bi kalınmış ama ben hissetmedim muhtemelen bı sakınlestirici verdiler sonra yatırdılar beni önüme yeşil bi bez örttüler o an karnımda kızım hareket ediyo sanıyorum oysaki cıkarıyolarmıs baktım bi ağlama sesi ama. Ben inanınki hiç bi duygusala bağlamadım baya bi uyusuktum çünkü tansiyonumda baya yukseldi dil altı fln verirdi bir saat durmuşum ama bana15 dakka gibi sürdü korktum evet korkulacak bi ortam ama amelyat olayını hiç anlamadım hiç bişe hissetmedim bı baktım eşim kapıda ağlayarak beni beklıyo kıyamam uzuntuden burnu kanadı sonradan odaya geldim kızımı gördüm bi prenses çok guzeldi degısık bi duygu gerçekten şuan Yanımda uyuyo dün sabah doğmuş iki günlük bir melek benim şuan agrılarım var boynum basım agrıyo ama olsun o stresden kurtulmak insanı rahatlatıyor bebeğime kavuşmanın sevınci herseyi siliyor. Benim hikayem bu kızlar umarım sıkılmadınız hepınız sağ saglım kavusursunuz bebişlerinize sormak istedigınız sorularınız varsa beklıyorım hepınızı öpüyorum 😘😘🙏🙃