Minik_kuzum1 İyi akşamlar herkese Bebek odasını boyayanlar yardımcı olabilir mi?Bebeğimin odasını gri renge boyamak istiyoruz ama katalogdaki boyandığında istediğimiz gibi olmazsa diyo korkuyorum.Gri renge boyayan var mı?
Mucizem00 Minik_kuzum1 ben de griye boyattım canım neyse o çıktı ilk boya duvara sürüldügünde farklı gibi geliyor kuruyunca aynı katalogtaki gibi oluyor.
sssibel Minik_kuzum1 Bende gri boyattım kızımın odasını, birebir katalogdaki renk tuttu herkes çocuk odasına o renk olmaz dedi ama boyayınca istisnasız herkesin hoşuna gitti çok güzel oldu.
Pinkyy Minik_kuzum1 bende gri yaptırdım hatta eşim boyadı,biz 3 gri rengi seçtik tonları farklı,dağ efekti verdik biraz uğraştırdı ama çokta güzel oldu,katalog ve boyanın rengi birebir aynı oldu bizim
Sedakolcu Minik_kuzum1 griye boyattım cnm buz gümüşü katologta daha acık duruyordu boyayınca bir iki kat az daha koyu durdu ama cok hoş oldu
Minik_kuzum1 sssibel odasını griye boyayanlar marka boya kodu veya adını yazarlarsa çok iyi olur.Karar vermemde yardımcı olurlarsa çok sevinirim🤗🤗
sssibel Minik_kuzum1 Filli boya krom 70 benim boyam ama odamız aşırı ışık aldığı için tercih ettim, odanızın ışık almasına ve boyutuna göre renk seçin bence çünkü karanlık ya da darsa hoş olmayabilir.
Arendeniz Minik_kuzum1 ben Bebek odası yapmadım ama evimin bir kaç duvarını griye boyadım jotun boya tavsiye ederim çok güzel renkleri var ama duvar kağıdı yapmayı düşündün mü madem ton konusunda çekiniyorsun bir de duvar kağıdı düşün 🤔 ben de gri beyaz temalı şeyler yaptım stıcker vs yapıştırdım duvara ama ayrı oda yapsaydım duvar kağıdı yaptırırdım❤️
Arendeniz Minik_kuzum1 aaa bebekler için tasarlanmış kağıtlar var çevremde bir çok insan yaptırdı biraz bak istersen bu iş için koca bir sektör bile var 😁 istediğin desen şekil hepsi bir arada🤗
Hnfvndk Minik_kuzum1 https://i.hizliresim.com/JVAq8Y.jpg Bız bu grıye boyadık canm en acıgının bı ıkı ton koyusuydu. Beyaz mobılyayla cok guzel duruyo sılınebılır boyaymış. Akrılık boyayla desen denedım hosuma gtmedı kurumadan sıldım hıc ız kalmadı gercekten. Markasını sabah esıme sorabılırım anca
Minik_kuzum1 Hnfvndk canım boyanın marka ve kodunu yazarsan çok sevinirim tamda benim istediğim gibi ne çok açık nede çok koyu olmuş rengi çok güzel 👍
FSCMK Minik_kuzum1 babam boya yaparken bende yapardım yanında küçükken babadan Koza geçmiş demekki boya işiniz olursa beni çağırın 😂zevkle boyarım kendi evimede kendim yaparım
Hnfvndk Minik_kuzum1kremdı altındakı boya. 2 kat boyasak yetcektı ama kendımz yaptığımız ıcın 2. Katında dalga vardı boyada yettıgı ıcın 3 kat vurduk canım.
Hnfvndk Minik_kuzum1 https://i.hizliresim.com/4przp0.jpg Canım bu sanırm ustunde bu kod vardı. Dyo markası. Mısafırım geldıde hemen yazamadım