Eveeett kızlar bugun 40+3 😊 sonunda ben de paylasıyorm hıkayemı benm ıkıncı gebelıgım bu bebegım erkek 🙂 suan hastaneden yazıyorum .. öyle guzel duygular kı anlatamam 🙂 Rabbım ısteyen herkese versın ınsallah gelelım hıkayeme 🤗💃 kızlar malum 41. Haftadaydım ve bu yuzden sureklı nst ye girmem gerekıyodu en son dun çarsamba gunu geldm rahımde yumusama var dedı dr um ama braz zor baktırdım bende psikolojık bı durum bu kesınlıkle herkeste aynı olamaz bence kımse benım gbı de korkuyor da olamaz bundan 😊neyysssee yarın gel 8 de ebe de muayne etsın duruma gore yatısın yapılır dedı ben bugun sabah 8 de geldım ama hıc umudum yok cnku sancım da yok daha dogrusu var ama adet sancısı gbı bıle deıl ara ara grıyo ..😏 ebe muayne ettı oo acılman 5 cm ama rahmın yukarda zor bakıyorum dedı tabı ben de zor baktrıyorum zaten . Snra hemen yatıs verıldı sunı sancıyı yarım saat bıle takmadan 8 cm olmus dedı hemen dogumhaneye 😫 (ıkıncı gebelıklerde erken alıyolar doguma ılk olsaydı 9 10 cm de alırdm dedı ) neyse bz gttık dogum haneye bu arada epıdural oldum agrılarım cok sıklastı suyumu patlattı . Çatalda ıkınırken 10 cm oldu hemen ıkın dedı çok kez ıkındım ama ben kendımı cok kastıgım ıcın hıc dıkısım olmıcakken bebek cıkarken kastıgım ıcın dikişlerim var suan ama dıkıs dıkılırken de cok kastım kendımı bu yuzden uyuttular benı oyle dıktıler kalktıgımda ustum gydrılıyodu uyandıgımda aglayarak uyandm ıcımden geldı tutamadım narkozun etkısıyle oyle suan karsımda kuvozde yatıyo 🤗 rabbım ısteyen herkesın kucagını doldursun 🙏 evet benm agrılı oldu ama annelık boyle bsey o da uzak yoldan geldı ona da hıc kıyamıyorum 💕💙 braz uzun oldu ama ben kendım sahsen cok sevıyodm uzun uzun okumayı o yuzden yazmak ıstedım sormak ıstedıgınız seyler varsa cevaplarım 👋👋🙂