Didi Merhabalar ; eşim ve ben istanbuldan çeşmeye seyahat edeceğiz . Yinede tedirginiz , 31. Hafta gidip 32. Haftamda dönmüş olacağız . Tatil için ancak fırsat bulabildik . Gidenler varmı bu haftada ???
Beyzadncc Didi ben gitmedim ama sormuştum 2 saatte 1 15 dakika mola vererek yolculuk yapabilirsin demisti:) doktoruna bi danış istersen canim😊
Deletedmom667 Didi bende 31-32.haftamda ıstanbuldan ızmıre tatıle gıttım bit sıkıntı yasamadım ama hazıran ayıydo gottıgımde ızmır cok sıcakto suan daha fena sıcak cok bunalabılırsın. Yolculuk sırasındada 2 kere mola werdik sureklı aynı pozısyonda kalmamaya calıstım arabada
Htcgkn7301-- Didi Benim doktorum tatil planın yoktur inşallah zaten bu şekilde gidemezsin demişti zaten gözüm de kesmez
Slmzhnm Didi 31 haftalıgım bende 2 gun once gunu bırlık eskısehır ısparta yolculugı yaptım sabah cıktım yola gece dondum butın gun gezdım dınlenerek hıcbı sıkıntı yasamadım cok sukur
Esra3890 @Didi ben 33 haftalıkken 16 saat tren yolculugu yaptım hiç bi sorun olmadı çok şükür siz kendi arabanızla giderseniz 2 saatte bir durursunuz mola verin bi 10 dk yürü arka koltukta ayaklarını uzat eger bi riskin herhangi bi rahatsızlıgın yoksa sorun olcagını sanmıyorum tatilde hem iyi gelir sanada bebişinede
Bellythetik Ben 35. Haftamda yaptım tatil sadece arada durup ayağa kalkıp yürüyün ayaklar şişmesin :)