Slm kızlar sonunda bende doğum yapanlar kervanına katıldım Nerden başlayacağımı bilmiyorum ama anlatmak içinde sabırsızlanıyorum çünkü çok mucizevi bir olay Perşembe sabahı hafif agrım vardı ama hiç aldırmadım nedense tabi kimseye de soylemedim akşam eşim işten geldi biraz yürüyüş yaptık (o hafta full yürüdüm😄) eve geldim hemen uyudum normalde geç saatlere kadar yatakta telefon keyfi yapardım ama o gün uyku ağır bastı gece saat ikide sancıyla kalktım hemen tuvalete gıttım çünkü ishal agrısı gibiydi sonra cıktım bir saat oyaladım kendimi hastane cantama eksik bir kaç bisey koydum ama daha emin degilim sancılardan dakika tuttum beş dk bir geliyordu hala eşimi kaldırmıyorum sonra baktım dayanılır gibi değil eşimi uyandırdım oda panık biri garibim yataktan fırladı bu arada biz kaynanamgille yasıyoruz annesi gili uyandırdı benim sancılar ıkı dk bir gelmeye başladı biz Fransa da yasıyoruz burda acil durumlarda itfaiye yi çağırıyorsun evet çok saçma ama öyle😄 itfaiye geldi birkaç soru sordu sancılara dk tuttu ve hastaneye gidelim dedi itfaiye arabasıda ambulans gibi yani Türkiye deki gibi değil hastaneye gidiyoruz yol 40 dk artık patlayacam dedim ve özellikle belim çok ağrıyordu erkek cocuklarda öyle oluyormuş hastaneye vardığımızda 3cm açıllığım vardı epidural isteyip istemediğimi sordular zaten önceden form doldurmuştum istediğimi söyledim serum taktılar çok ama çok acıdı ama epidural iğne hiç acımıyor emin olun iğneden sonra oh be dünya varmış dedim doktor her iki saat bası gelip açıklığa bakıyordu bu arada dörtte hastaneye geldik saat bası 1 cm açıklığım oluyordu saat 15:00 doktor geldi son kontrolleri yaptı ıkınmayla ilgili bilgi sahibi olup olmadıgımı sordu hayır dedim YouTube dan o dakika bir video izledim😄 ama cook işime yaradı sonra artık epidural etkisi yavaş yavaş gitmeye basladı sancılar sıklaştı ve Doğum basladı her sancı geldiğinde ıkındım ve üçüncü ıkınmada oglumu kucağıma aldım tarifi olmayan bir duyguydu ve benim ağlamayı bilmeyen maço kocam yanımda hüngür hüngür ağlamaya başladı 😄 doktor plasentayı çıkardı bu arada benim suyum patlamadı doktor Doğuma başlamadan bir kaç dk önce patlattı hiç ama hiç acımıyor sakın korkmayın kızlar sonra doktor sadece iki dikiş atacam dedi benimde en çok korktuğun an buydu sonra dikişe basladı çok bişey hissetmedim sonra eşime tuvaletim geliyor bu normalmi dedim doktora söyledi doltor baya şaşırdı sonra ıkınma sırasında damarımı patlattığımı söyledi ilk defa böyle bişeyle karsılasıyorum dedi artık nasıl ıkındıysam😄 benim için macera şimdi baslıyordu cocugumu aldılar tabi benide ameliyata goturduler acayip agrı cektim aşagı bölgem davul gibi şişti sonra beş gün hastanede kaldık eve geldim birkaç gün sonra enfeksiyon kaptım 40 derece ateşle yine itfaiye ile 😄 hasteneye gittim oğlumla birlikte hastanede beş gün daha kaldık şimdi çok şükür evimizdeyiz♥️ Baya uzun oldu hakkınızı helal edin inşallah bu uzun yolda sağ Salim bebişlerinizi kucağınıza alırsınız🤲🏼😍