miray68 ağustosta olacak dogumum tecrübeliler fikir verin aksarayda yaşıyorum uzun kollu penye tarzi kıyafetler aldim hic kisa kollu falan almadim yeni doğmuş bebek sonucta sıcak gelir mi isilik falan olur mu kisa kollu da almalimiyim siz neler aldiniz
Mom72626 miray68 valla canım ben 3 tane hastane çıkışı aldım. 2 tane kayınvalidem almış. 2 tane eltim almış. Arkadaşlarımda almış zaten hastane çıkışının içinde zıbını,yarım kollusu uzun kollusu hepsi var. Ayrı ayrı almaktansa böyle almak daha iyi
eliff26 miray68 benim ikinci oğlum doğacak inşallah hiçbirşey almadım hepsi abisinden sadece hastane çıkışı aldım yeni o kadar
denizannee miray68 12 tane yarım kollu zıbını var 6sı 0-3 aylık 6sı 3-6 aylık. sıcaklara denk geliyor zaten giyeceği de maksimum 1 ay. Hızlı büyüyecekler zaten. 1 tane 5li hastane çıkışı 1 tane de büyük hastane çıkışı var. Beşiğinden arabasına herşeyi de hazır çok şükür 🙇♀️
TugbaClk miray68 ben istanbulda yaşıyorum iki sene önce ablamın oğlu ağustos sonunda doğmuştu zıbınla yatırıyoduk isilik oluyodu şimdi ben de nasipse ağustos başı doğum yapıcam sıcak oluyo haliyle onlar da bunalıyo ama aksarayı bilemem :)