Tgbalp arkadaşlar bugun 2li test yaptırdım duktus venozusta ters a dalgası saptandı dedi 2li test yaptırdıgım yer bende salı doktoruma gidicem bi bilgisi olan var mı ikili teste bu şekilde sorunla karsılasan
Belindaa Tgbalp bu bahsettiğiniz kalple ilgili mi ve ters akım olarak mı geçiyor? Bende 1 hafta önce ters akım var dendi kalbinde ama her bebekte görülebilir dendi down sendromu olanlarda dha çok görülürmüş ama çok şükür ense kalınlığı burun kemiği her şeyi iyiydi. Sizde de öyle mi?
Belindaa Tgbalp ve inanamıyorum aynı şeyleri aynı dönemde yaşıyor olmamıza. Keşke hiç olmasaydı ama Allah büyük canım korkma sonuçları lütfen bana yazıp bilgilendirir misin beni de
Yasedgn Bende ikili test yaptirdim ama hic duymadim boyle bisey inş sıkıntılı birsey degildir.Doktorunuz daha iyi bilgi verecektir canim .Belki bilenlerde vardır onlarda bilgi verir diye umuyorum .
espalp AylinPinar hayır anında çıkmıyor kan sonucu en erken 2 güne geliyor. Aç tok önemli değil fark etmiyor
Tgbalp Belindaa bendede ense kalınlıgı burun kemigi iyi cıktı bi problem yok sadece kalpte ters akım var dedi bende doktora daha gitmedim merak ettim nettede araştırdım bulamadım cvp siz doktorunuza test sonucunu gösteripmi bu bilgiyi aldınız
Belindaa Tgbalp Hayır ben bunu öğrendikten sonra doktorum fetal dna testi yaptırdı amerikaya yolladılar her bebekte görülebilir ama kalbinde sıkıntı olanlarda daha çok görülüyormuş ve bana korkma ultrason bulgularımız gayet iyi dedi sende korkma canım Allaha sığın 🙏
Tgbalp Belindaa tabiki yazarım doktora gidicem salı günü inşallah saglıklı bi şekilde kucagımıza alırız ☺️
Tgbalp Belindaa canım doktora gösterdim takma kafana bu suan fazla belli olmaz 4lü testte belli olur ozamana kadarda gelişmiş olur şimdilik problem yok dedi cinsiyette ögrendim oglum olucak senin belli oldumu
Belindaa Tgbalp evet benimde erkekmiş benimde doktorum fetal dna yaptı sonuçlar bugun çıktı normal korkma dedi 😊🤗🙏
Tgbalp Belindaa sevindim canım sagsaglim saglıklı bişekilde rabbim kucagımıza almamızı nasip etsin inşallah