Srn35 Merhaba kızlar Ovitrelle(çatlatma) ignesi yaptirdiktan kaç gün sonra hamile oldugunuzu ögrendiniz
Musel Srn35 ben geçen ay yaptırdım tutmadı bu ayda yaptırıcaktım kendisi çatlamış yaptıramadım ama yaptıranlar var çevremde adet gününden 1-2 gün önce çıktı onlarda ama yinede emin olmak için tam adetini geçmesi lazm
Brcum10 Srn35 ben 3 kez çatlatma iğnesi denedim ikimizde çok sağlıklı olduğumuz halde olmadı. Aşılama ile oldu. Adetinden bir hafta geçmesini beklen
Gzrilknur Srn35 tam 14. Gün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. 15.günde silik çıktı. 17.gün yani adetten bir gün önce de kan testim 128 çıktı çok şükür 🙏🙏🙏 şimdi 6+4 olduk
Srn35 Brcum10 Allah kucagına almayı nasip etsin🙏 doktorumda denicez catlatma ignesini olmazsa aşılama dedi peki nasıl bir süreç ve fiyatı hakkinda bilgi verebilirmisin
Brcum10 Musel cnm anestezili 1000 tl yi buldu benim. Kesin olur diye birşey yok ama ilk seferde oldu bizim.
Srn35 Brcum10 olur canım insallah ya 2 tane düsükten sonra olmuyor 7 aydır çok zor ya Allahim kimsenin kucagini boş bırakmasın
Brcum10 Srn35 arkadaşımda iki dğşük yapmıştı hastaneye gittiler doktor kan sulandırıcı iğne mi ne vermiş şimdi gayet sağlıklı ve Doğum yapcak bir ay sonra.
Gzrilknur Srn35 Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ben çok uğraştım nasıl acı çekildiğini iyi bilirim. Rabbim sizinde kucağınızı boş bırakmasın.
Srn35 Brcum10 sagsalim saglikla kucagina alsin yavrusunu 🙏nasip olursa benimde kan sulandirici igne kullanmami soyledi doktorum canim