Efsoo Alpalp var.kimisi memnun kimisise memnun diyil.vucut meselesi.benim doktorum bana epidural normal dogum onerdi.ben kabul etmedim ama
Cansn Alpalp bende epidural ile doğum yaptım ama bende hiç etki etmedi. Benim doğum yaptığım hastane tek doz epidural yapıyordu birinci doz doğum öncesi ikinci doz doğum sonrası yapıldı. Ağrıyı azalttığını söylüyorlar ama benim öyle olmadı. Zaten epidural den bir saat sonra kucağımdaydı
Efsoo Alpalp ben dogum yapmamisim Ama epidural isdemem yani Korkuyorum sancisizliga guvenirim doguramam diye
Efsoo butterfly4 yok canim 34 hafta icerisindeyim hala.37 bitince cati muanem var.korkuyorum ondan sonra acilma falan olur diye.doktor 33 hafta bitimce bana bakmisti normal gozukuyo demisti.epidural dedi isdersen bende isdemedim.korkdum gucum yetmez diye o uzden.37de bebeyin kanala girp girmemesine bakicak.simdiden heyecan basmis beni Ya dogum baslar diye☺
Bayancokkan Yani ben faydalı bulmuyorum . Ki eğitimde de işledik . Sonuçta bebek sancıların devam ederken ıkınmayla geliyor . Sancın ağrın olmayınca neye göre ıkınacaksın. Evet belki bazı durumlarda faydalı olabilir saygı duyuyorum ama ben istemiyorum ve dümdüz doğurmak istiyorum . Mucizevi olarak bize hamile kalma olanağıda doğurma olanağıda verilmiş 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Annecik03 Alpalp dogum hikayemi okuyabilirsin, ben 20 saat kendi sancimi cektim ve yorgun dustum, 20 saat sonra epudral istedim biraz dinleneyim diye ve evet nitekim dinlendim, dogumun son asamasinda ama herseyi hissediyorsun cunku ikinma sancilari geliyor 🥰
butterfly4 @Efsoo epiduralin etkisi geçiyormuş geçmese de tam açıklıktan sonra epidurali vermiyorlarmış sancıyı hissedip ıkınabilelim diye, yani herşekilde doğurtuyorlar merak etme tatlım 😊 ben de sonradan bel ya da baş ağrısı yapar mı diye korkuyorum
Efsoo butterfly4 oylemi.bana herkses epidiral yap diyo.kendi annem ebe.baska sehirde malasef.bana suni sanciya razi ol dedi.sana yardim edicek dedi.epiduralede kendin isdersen razilas diye yine dedi.ama ben korkuyorum.valla korkuyorum.kendi sanci gelirse isdemsizcesine ikinma geliyo derler iste bu uzden korkdum