meva_ Sevgigelinn süslügardrops dan almamıştım ben bu 2. Alışım çok kaliteli ve güzel 130 a almıştım suan ne kadar bilmiyorum ama aynı çanta piyasa da 200 tl 🙂
Busraa32 Sevgigelinn ben kokosbabycanta diye bir sayfadan getirtiyorum stok bitmiş ön sipariş aldılar faturalarını gönderdiler hatta kendi siteleri ve n11 de satışları var iade ve değişim de yapılıyor gelmedi daha haftaya anca kargoya verecekler ama bakalım artık 😊
Fatos00 Sevgigelinn instegramdan safiyane diye sayfadan aldım içi baya geniş çok memnun kaldım 120 TL’ye. Piyasada ki modellerden değil de bi değişik olanı var ondan almıştım.
Biyolog E bebekten 10tl ye aldığımız canta hastane için uygun mudur? Günlük mükemmel ama hastane için biraz ufak kalabilir mi? Ona göre başka bir canta daha bakayım
Betusunannsi Biyolog ben valiz hazirladim. O sirt cantasi bence cok küçük 🙈 henuz elime ulasmadi ama fotoda anca okul cantasi kadar duruyor canim
Biyolog Nergis34 ben 1 tane almıştım sarı. Çok beğendim aslında küçük değil ama hastane çıkışı için küçük kalabilir diye muallakta kalmıştım canim.
Mucizeemm Sevgigelinn nar çanta dan almıştım ben gayet memnunum kullanış acısından ama ne kadardı hatırlamıyorum
25agustos Sevgigelinn https://instagram.com/bebekcantalari?igshid=gibtxxdxomqc buraya bir bak canım istersen. Ben e bebekten aldım ama burda çok güzel modeller var