Bende Doğum hikayemi sizlerle paylaşmak istedim 39+3 günlüğüm daha geziyorum tabi yanımdaki sürekli iç çamaşırı gezdiren biriydim maglum bilirsiniz iyice ağırlaşınca bir hapşuda kaçan kaçanaydı yine gezmede suyum geldi tabi hiç endişe yapmadım gece biraz belimde agrı sabah hastaneye gidicez eşim hastaneye giderken çantanı al dedi ben almadım daha benim birşeyim Yok dedim ki ben hastaneden çıkınca daha gezmeyi düşünüyorum neyse hastaneye geldik nst girdim tabi oradaki görevli tam net çekemedi benden seslenmedim doktorumun odasının önünde sıramı beklerken oda ne bir anda giren bi sancı ama nasıl bir sancı hastaneyi dört dolaşıyorum tabi sıramıda bekledim haksızlığa tahammülüm yoktur 😂 daha sonra doktor muayene etti hemen yatış verdi Doğum gelmiş dedi eşim işlemleri yaptırdıktan sonra sancı odasına aldılar korku bastı gözlerim doldu saat 9.30da yatış yapıldı ve 13.29da bebeğimi dünyaya getirdim suni sancı verilmedi hiç kendi sancımla Doğum yaptım tabiki zorluğu var ama sonundaki o hafiflik kuş gibi bulutlarda uçuyormuş gibi olmanın yeride çok ayrı rabbim öyle birşey veriyor ki yüzüne nur bedenine ise huzur suan ikinci kez anne olmaya hazırlanıyorum oğlum daha 1.5yaşında tabiki süpriz bebek oldu ikincimiz olsun rabbim bahşetti suan 5haftalık gebeyim önümde uzun ve zorlu bir serüven var rabbim kolaylık versin