Gonca_96 4 haftalıkken öğrendim bebişimizi kızlar, 5 haftalıkken keseyi gördükk, 6 haftalıkken kalp atışııı..💚 şimdi heyecanla cinsiyeti bekliyorumm.. en erken ne zaman öğrenebilirim? Zaman hiç geçmiyor sanki
sevval55 Gonca_96 bende gün sayardım nasıl geçti anlamadım 11. Haftamdayım haftaya doktorum cinsiyet söylicek görebilirse☺️
NihanMine Gonca_96 allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😊 ben 15+4 haftadayım hala öğrenemedim 😂
360604 Gonca_96 kalp atışını dinlettiler mi ben 10+4 haftalık Oldum bugün de doktorum kalp atışını görüyorum dinletmeyeceğim tehlikeli olabilir dedi
Rabia83 Bizde bugün 7+0 tam ben de çok heyecanlıyım ya yarın dr kontrolümüz var ufak bi sıkıntı olmuştu geçen hafta ama inşallah yarın göreceğiz 🥰🥰🥰
Gonca_96 Rabia83 kanama mı oldu? Bende 6. Haftada 3-4 damla kadar kan gelmişti o olurmuş sıkıntı olmuyor kuzu içini rahat tut 🙏💚
Gonca_96 Rabia83 bu arada hayırlı uğurlu olsun Allahım doğum kolaylıgı versin vatana millete hayırlı evlatlar olaun inşallah 🙏
Kuzey88 Rabia83 ben de yarın 7+2 oluyorum daha önce keseyi görmüştük kontrolüm yarın inşallah görürüz yavrularımızı 😍
Rabia83 Gonca_96 amin kuzum inşallah benim bir kaybım oldu KuZum ondan biraz titizlendik ama çok şükür rabbime bu iyi olacak inşallah
Rabia83 Kuzey88 herşey güzel olacak KuZum ben geçen hafta lekelenme için gittiğimde kalp atışını duyduk çok şükür bakalım yarın neler olacak 🥰 senin ne zamandı canım kontrol
Rabbiminemanetii Slm anneler bnde 7+0dayim 😍 Bizde 3+5te ögrendik ama keseyi bir türlü göremedik Çok şükür ki 5+4te keseyi gördük😍👶15inde kalp atışı için randevumuz var insallah duyarız bi sıkıntı olmaz🙏🏻 Umarım hepimiz kolay hamilelik geçirir ,vakti geldiginde sag salim bebişlerimizi kucaklarımıza alırız 🙏🏻
Kuzey88 Rabia83 ben 5. Haftada gitmiştim kese var bebek yoktu şimdi gidecem daha göremedim yani inşallah güzel olur 🙏
AsenaMasal1112 Gonca_96 ben daha hepinizdende minnağım 5haftalığız ♥️ Dün öğrendim hamile olduğumu bugünde kontrol inşallah haftaya kalp atışları hem yaşım küçük çokta korkuyorum 🥺
Rabia83 AsenaMasal1112 sağlıkla kucağına almak nasip olsun KuZum korku hep var benimde yaş ileri olduğundan korkuyordum Allah’a tevekkül ediyoruz 🙏🏻