Tubamsl Kızlar doktorum bana çatı muayenesi olamadığım için sezaryen günü verdi 38+4’te almış olacak sizler kaçıncı hafta için gün aldınız? Bu arada ilk gebeliğim daha bekleyebilir mi diye düşünmeye başladım🙄
Tubamsl Damla01 Benimde ilk gebeliğim doktorum 38+4 için gün verdi bu aslında 39’un içindesin demek dedi ama bana erken geldi bilemiyorum🥺
Damla01 Tubamsl Dogru soylemis ama. Bende genelde +4 lu gunlerde kontrole gidiyorum hep 1 hafta ilerisini soyluyor. 33 sem 34.hafta diyor 😊
Tubamsl Lylknt Benimde ilk gebeliğimde o yüzden biraz erken mi ki dedim zaten ikincilerde daha erken alıyorlarmış.
Tubamsl Cankusssssss Senin 40’ın içinde alıyorlar aslında bende öyle olsa daha mı iyi diyorum sonuçta bir gün bile beklemeleri çok önemli😇
Tubamsl Mekrblt Benimde 38+4’e denk geliyor ama ilk gebeliğim bazı arkadaşlarımdan bekleyebilir diye duydum o yüzden endişe ettim🥺
Bnnr Tubamsl banada doktorum 39 haftada alırız dedi ama bir arkadaşım bırak doğum kendi yoluyla başlasın zaten çocuk içerde hiçbişekilde kalmayacak süt hormonların aktifleşsin vs dedi bende bilmiyorum
Tubamsl Semrasem Hayır ben muayene olmaya çalıştım ama olamadım🤦♀️ O yüzden doktor normal doğuma uyumlu değilsin dedi.
aylaacetin Tubamsl bizde 38+5te olucaz salı günü inşallah. Bebek gelişimini tamamlamış oluyor ama erken geliyosa ve hiçbir sıkıntınız yoksa doktorunuza söyleyin bence benim şekerim olduğu için doktor daha fazla bekletmek istemiyor
Tubamsl aylaacetin Çok şükür bir sıkıntımız yok her şey yolunda bebek kiloda alıyor nst sonuçlarımda sancım, kasılmam falan da yok.
Tubamsl Damla01 Anladım canım senin 40’ın içine girdiği zaman almış oluyor inşallah sağlıkla kavuşursunuz😇