Pandabekleyenanne Muayeneler tahliller Doğum bebeğin ilk aşısı muayenesi vs her şey içinde yalnız süit oda farkı gecelik 1.300 lira verdiler 2gece kalıcaz o yüzden 9.500+2600 vericez . Detaylı ultrason 2li 3lü 4lü test dahil fiyata.
deletedmom435 Pandabekleyenanne ben malesef verilen bu aşırı paraları çok gereksiz buluyorum. Verecek gücümüzün olması bence bu derece harcama yapmamızı gerektirmez. Bende her türlü hastalığımda medical parkta tedavi gördüm hastaneyi çok severim. Ancak arayıp söylediklerinde fiyatı çok fazla bulduğumu söyledim. Bu ücreti bebeğimin geleceği için kenara atmanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Size önerim tam anlaşmadıysanız medipol çamlıca ile görüşmenizi öneririm standarları medical parkın altında değil gidince görürsünüz zaten 😊 karar tabiki sizin olumsuz algılamayın lütfen şimdiden tebrik ederim bebeğinizi 🎈
Pandabekleyenanne deletedmom435 teşekkür ederim tabi herkesin düşüncesi farklı o yüzden burda birbirimize yazıyoruz fikir alışverişi yapıyoruz. Ama biz bi kere verip kurtulmak taraftarıyız diğer türlü yok Doğum yok tahlil yok muayene totalde yine pek fark etmiyo. Biz Ulus’ta oturuyoruz aslında ben liv çok istedim ama orası şuan bizi aşıyor🤷🏼♀️