Esesen Nurdem33 😊😊yaa minnak şey. Hayırlı ve sağlıklı birer evlat olsunlar inşallah hepimizin çocukları
Gamzeciks Cerenylmzz daha dur bismillah. En az 1 ayın daha var :) 20 de hissetmiştim ben. Öncesinde emin ol hareketi hissetmiyormuşum diyeceksin.
Badevehande İlk 16 gibi kıpırtılar oluyordu 17+5 den sonra hergün hissettim 20+2 yim bazen göbüşüm haraket esiyor bebiş oynayınca😂
Sedanne Ben 19+6 yım henüz hiç hissetmedim. Bahsedilen kelebek kıpırtısını dahi .. yazılanları hayretle okuyorum 55 kiloyum . İlk hamileliğim.Doktora gidicem bu mesele yüzünden :)
Cerenylmzz Sedanne bazıları geç hissedebiliyomuş canım ben bebeğim toplandığı yeri bariz hissediyorum çok inçe bir duvar varda Gine’de dokunuyorum gibi :)
Nagihantilbac Cerenylmzz benim erken oldu 16 da hissettim kelebek gibiydi. Ama ilk gebelikte 20 den sonra hissedileceğini söylemişti. İnternette de hu şekilde yazıyordu.
Cerenylmzz Nagihantilbac içimde bişeyler oluyo ama hareket mi nedir bilmiyorum belirgin bi şekilde hissetmeyi bekliyorum 🤷🏼♀️
Nagihantilbac Cerenylmzz kelebek gibi ama acaba o mu değil mi bilemiyorsun. Aslında içimizdeki bebek hareket ediyor emin olamıyoruz. O daha minicik gücü kuvveti fazla olmadığı için elinden geldiğince ben burdayım annecim demeye çalışıyor ☺️