Cerenylmzz 15+6 olduk zayıfım bebişin toplandığı yeri bariz hissediyorum hemen orası şişiyo zaten ama tekme falan ne zaman hissedicem ha sabırsızlanıyorum 😂 siz kaçıncı haftada hissettiniz 😂
Iremgokce Cerenylmzz bende 15+1 im hala hissedemedim ultrasonda o kadar haraketliki doktor bile diyor boyundan büyük haraketker yapıyo diye ama bende tık yok hissedeniyorum 🤷🏻♀️
Askkokuluyavrum Cerenylmzz sabret sabret sonra az dur da bi rahat yatayım dersin kaburgalarımı tekmeliyor saatlerdirr huysuz kızım 🤪🤪🤪 Şaka bi yana çok güzel bi duygu tez Zaman da hissetmen dileği ile canim benim
Esesen Cerenylmzz ben 18 gbi tam hissetmeye başladım şimdi 20+4teyiz gümbür gümbür sıpam😂 hatta eşimdün ilk kez hissetti aaaaaa diye bağırıyor😂😂
Cerenylmzz R_abia bende istiyorum yaaa kavga ediyorum bazen ne olur bi tekme koysan anneye diye ama tık yok 😂
Cerenylmzz Iremgokce benim kızda öyle bi saniye durmuyo ama dışardan görünen bişey yok inşallah hissederiz en kısa zamanda canım 😍😍
_eda8 17 haftalarimda cirpinma gibi hissetim 21 haftadan sonra tekmelerini hissetim , suan 37+6 haftaligiz hic yerinde vurmuyor geciriyor resmen 😂
Gnl0606 Ay canım benim ikinci gebeliğim bende senin gibi sabırsızdım 18. Haftadan sonra hissetmeye başladım 20 haftalığım artık her yemekten sonra oturup bir yirmi dakika cilveleşiyoruz oğluşumla ❤️❤️😍
Cerenylmzz Gnl0606 bende istiyorum yaa böyle içimde boks yapsın bende hissederim en kısa zamanda inşallah 😍
R_abia Cerenylmzz biraz daha sabır 🙏🏻 Az kalmış annesi ben burdayım diyecek inşallah hissettircek bebeğin kendisini 🥰
Cerenylmzz Esesen hahaha bizde sag tarafta toplanıyo genelde oraya gelince seviyoruz elimizdekilerle idare ediyoruz şuan 😂
LINDAMAY Cerenylmzz ilk bebek için doktorlar 20 haftalık hissedilir diyor ama ben 17 haftalıkken sadece 1 gün üç ayrı kez etimde seğirme şeklinde hissetmiştim. Sonra durdu 20 haftalık olunca yeniden başladı ve sürekli attı
Nurdem33 Esesen kız çok hareketli olurmuş erkek daha sakin olurmuş ultrason görüntülerinde acaba bu ne kadar dogru sizin bebiş erkek olduğu için sordum