Mavisay 1 hafta önce ultrason da oğlum olacağını öğrendik fakat öğrendiğimizden beri eşimin tarafı sürekli harun (kayınbabamın) ismini koymamı istiyolar.ben oğluma o isimle seslenmek istemiyorum aklımda farklı isimler var onları da bu ne biçim isim diye nitelendiriyolar nasıl vazgeçirebilirim sevdalarından lütfen yardım! İçime sinmeyen bir isim
MucizemiBekliyorum Mavisay canim ne desem bilemedim şimdi. Benim eşim de kayinpederimin ismini koymayi istiyordu hep nitekim öyle de olacak ama yanina bir isim daha koyucaz sende öyle yapabilirsin. Eşin hevesliyse kırma bence sende istedigin ismi koy yanina 🙂
EmraheydaBier Mavisay canım bikere herşeyden önce saygı duyulmalı bu nebiçim isim kimse diyemez dedirtme yani banada başka isim bulamadınmı denmişti ben direk kimseyi ilgilendirmez benim çocuğum annesi benim taşıyan benim ben beğeniyorum siz beğenmesenizde olur atıyorum bu isim daha güzel dediklerinde iyi doğur bitane o ismi koy yada kızının çocuğuna koyarsın ozaman de ben dedim yani bana saygı duyulmuyosa bende duymam yapıştır gitsin yani
MeyrAli Mavisay canım eşinle konuşsana kim ne derse desin senin evin ayrı kapın ayrı bir kere başlayınca her şeye karışır insanlar bu bir tek eşinin ailesi için değil kendi ailen içinde geçerli herkese aynı seviyede olmalısın bence ve bunu eşinle konuşarak yapabilirsin
Yusufaras Mavisay canim benimde öyle bende tamam dedim kırmamak icin yanina ama bir isim daha eklicem yusuf kayınpederinin adı ben aras birde yusuf aras olarak koyucam tabi tercih senin harun koy ama ilk senin istediğin ismide yanina ekle ama tercih senin
EmraheydaBier Mavisay anlıyorum bacım allah yardımcın osun ama nekadar susarsan kafana vuran çok olur
Yayla Canım. Benim eşim babası rahmetli olmadan önce senin ismini koyacam demiş. Doğuma 1 ay kala rahmetli oldu. Bende eşimi kırmak istemedim. Koyacağız ama. Önüne bir isim ben okayacağım. Ben Aras koyacağım 😊 İkinci ismi kayınbabamın ismi olacak
Serife07 Yayla bende öyle yapicam canım ikk oğlan olunca istediler ama önüne modern bi isim kızım o isimle seslenelim sadece soranlara koydunuz mu deyince koyduk dersiniz dedi❤ aras vezir ❤ olacak allahın izniyle
Mavisay eşimde kırmak istemiyo babası istekli olunca bide evlerimiz alt alta biz büyütürüz falan diyolar bnde vermem bn çocuğumu nihe ben bakamıyo muyum deyince biz oğlumuzu sana vermedik mi diyolar
Zhrnc Mavisay o ne saçmalık ya. Benjm kayınvalıdemde bebek olunca artık gelir 1 ay 2 ay bizde kalırsınız falan dedi. Valla kimse kusura bakmasın kocamın yılda 30 gün izni var en fazla 10 gün sizdeyiz dahası olmaz dedim susturdum.onların çocuğu mu sanki onlar büyütecek
bambumsu Mavisay onlarin ogullarini sen mi buyutmussun, sacma insanlarin sacma dusunceleri cileden cikariyor beni 🤯
Bhr34 Mavisay sende ben oğlunuzu eşek kadar adamken aldım bebekken değil de.neyin kafasını yaşıyo insanlar anlamıyorum laflara bak yaaa
Deryak Canım benim de eşim babasının ismini koymak istiyor, ben de çok itiraz etmiyorum her ne kadar istemesem de. Allah izin verirse kendi istediğim bir isim ve eşimin babasının ismini koyacağız. Ama ilk ismiyle hitap edilecek
Ebecik Zhrnc Ay ya ne güldüm herkes te bu var galiba ben çalışıyorum kayınvalidem de uzakta .sıkıntılı kanamalımbir gebelik geçirdiğim için gidemedik oda bana sen gelmiyosun oğlumu bari gönder diyo .normalde de izin zamanınızda tatile gidiyorsunuz. Ama o larda da kalıyoruz 4 5 gün 4 5 gün tatil yapıyoruz. Bu yıl yaz doğacak bebek e artık bebek varken gidemezsiniz bizde kalırsınız diyo sanki benim hayatım bir tek onlardan ibaret ... 🙂 ha birde kayınpederin babasının adını koymak istiyorlar. Dedim isim koymak annenin hakkı .o hak nerde yazıyo diyolar .🙂şaka gibi ya ölmüş gitmiş adam Allah rahmet eylesin .yaşarken kimse sahip çıkmamış .ölünce iyiki öldü diyolar sonrada dedenin adını koymak istiyorlar .bir ismi belli de ikinci ismini siz bulun diye söylüyorlar .
Mavisay Bilemiyorum o yüzden koymak istemiyorum ismini paramızın hepsini alıyo düğün borcunuz var diye çocuğa harçlık verir gibi ayda 80 lira veriyo bn çocuğuma bişey alacak olsam biz alırız diyolar
Yayla Yusufaras canım. Karışmak gibi olmasın. Aras ismini başa koy. Başdaki isim neyse onla sesleniyolar. Okulde hastanede her yerde benim oğlumun ismimi Ahmet Kaan. Biz kaan diyoruz. Okulda dersanede ahmet diye sesleniyolar çocuk bocalıyor. Eğer yusuf diyeceksen başa koy. Aras diyeceksen onu başa koy kimlikte 😊
Yusufaras Yayla aras önde sonda olması çok takılmıyorum ben ya ben nasıl alıştırırsam zaten dinlenince oda der bana bunu de bunu kullaniyorum diye benim yeğenim eymen yiğit yiğit diyince kizar daha 3 yaşında birde 😊😊
handeliz Yayla benim iki ismim var ilk ismim annemlern koydugu ikinci babaannemin ismi asl ismimi h. koyuyorlardi okuldaa ve hep babaannemin adiyl sesleniliyodu o kismi birz nasip kismet 😂allah nasip kismet edrrse kizim olcak tek isim koycam 2 li karmasayi ben cok yasadimm gerek yokk bencee hic memnun olan cocukta yok babaanne dede ismine babaannemi seviodum ama ismi hic hosuma gtmiodu birde oldugunde mezar tasinda insan kendi ismini goruo o tramva bence saygi sevgi isimle olmazz dimi amaa ne gerek 😉
DeryaKaragc Mavisay canım bence bunun için üzülme sen küçücük bir can taşıyorsun eşinle güzelce konuş babasının ismini kendi mi koymak istiyor ailesinden kaynaklı bir baskı yüzünden mi konuşulup halledilecek şeyler bunlar ve bence diğerlerinin seçtiğin isimler için o tarz konuşmlarına izin verme saygı göstersinler ki saygı görsünler
Minnosunannesi Mavisay buraya basıl yazdıysan onlardan açıkça söylemelisin. Bendende istediler ben yeni bi hayat yeni bi ismi olmalı hem kayınpederimin ismi koyulacaksa niye benim babamınki olmasınki fln demiştim bidaha bişey demediler 😊
Hatice96 Merhaba canım anlayabiliyorum seni bizim daha cinsiyetimiz belli değil ama erkek olursa hasan hüseyin koyacağım diodu eşim kayinpederimin ismi ben sevmiyorum hasan hüseyini özellikle hasan ismini hiç sevmem ama esimin hevesi var diye ortada buluştuk hüseyin efe koycam. Benim de içime sindi. Sende böyle birşey yapabilirsin gerçekten kulağa hoş gelen şeyler çıkabilir ortaya .😉😉😉
Tugceince Mavisay Benide eşimin tarafı sıkıştırıyor erkek olursa kayınbabanın ismini koyalım die ama eşim istemiyor 😂😂😂 benim içinde fark etmez sağlıklı olsun İsim önemli dğl 🙂