eydanurKurtlu Ben 23+0 dayım ve prensesim 500 gr sizler kaç haftalıksınız ve kaç kilosunuz bnm miniğimin kilosu normalmi acaba ilk gebeliğim sıfır tecrübe😞
BurcuSiratas eydanurKurtlu bu arada hamileyim sekmesinde bebek kilo ve boyutları hafta hafta gösteren bi tablo var oradan da karşılaştırabilirsin
Yeliz123 eydanurKurtlu 23+2 deyim bende 20 haftalikken 324 gramdi haftaya tekrar kontrolum var bakalim kac oldu 😊
Drngrkm Sat’a göre 20+5’te gitmiştim doktora ama ultrasona gore 21+2 çıkmıştım o zaman 430 gramdı. Bugun 22 hftaligim haftaya doktor kontrolum var bakalim kac cikacak kilosu
Deletedmom404 Ay ben kaç gram olduğunu hiç bilmiyorum doktor da bişey demedi boyunu biliyorum ama siz nasıl öğrendiniz hanımlar
Pinarsalih eydanurKurtlu 22+6yız bebeğim 3gün önceki kontrolde 507gram olmuş bende 6kilo 800gram aldım🙈😇
Tgbtgb Şuan 24+5 günlüğüz , dünkü kontrolde 690 gramdı.Bu aylarda haftada en az 200 er gram alıyormuş bebişlerimiz.Doğum tarihimiz şimdilik 11 haziran görünüyor 🙏🏻 1 hafta önce boyumuz da 30 cm idi.