Merhaba arkadaşlar ☺️
Bende sizlere doğum hikayemi paylaşmak istedim :))
öncelikle rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın kimsenin kucagını da boş bırakmasn 🙏🏼🙏🏼
Arkadaşlar en başından itibaren doğum korkularım olduğu için kendimi hep sezaryen doğuma adapte ettim ama bir yandan da Allah’ım otrdgm yerden sancım gelse hastaneye gidene kadar açılmam 6 7 cm olsa jet doğum yapsam diye 9 ay boyunca dua ettim ☺️
Benim kuzum biraz yaramazlık yaptı 20 haftamda suyum geldi 30.haftamda düzenli sancı ile hastneye yatış yapıldı derken 37+4 hastaneye gün almaya gidiyordum doktorumuz nst istedi verdim sonuca baktım ben şok 😂gümbür gümbür sancılar geliyor 80 70 hoca çatı muanesi yapmak istedi bi baktı 4 cm açıklık (öncelikle çatı muanesini abarta Abarta anlatan arkadaşlar nasıl çocuk yaptınız kesinlikle korkulacak hiç bir şey yok kiminn acı eşiği daha az veya yüksektir anlıyorum ama hiç acı verici durum yok )
haydi dedi doktorum geliyor bebek ama ben hazır değilim dedim sen hazır olana kadar beklemez bu çocuk suyun patlamadan alalım dedi ben de bir heyecan korku stres mutluluk tamam dedik hemen saat 2 de hastaneye yatış yapıldı 2.50 de amaliyathane indik epidural yarım anastezi yapıldı ne ağrı ne sancı hiç bir şey hissetmedim sonra doktorım geldi tatlım başlayınca haber vercem demesiyle bebişimn ağlamadı bir oldu 😊😊allahım dedim nasıl bir duygu cennet kokulum beyaz pamuğum kollarım da 3.30 bebegm çıktı sonrasndaben herkesn doğumu benim kadar güzel ve sancısız olsun inşallah şu anda sadece sezeryan yaram sızlıyor ama dayanılmıycak şiddetli bir ağrı değil mekik çekince hamlıyorsunzya öyle :) normal doğum korkusu olanlara kesinlikle öneririm hayır ile alın yavrularınızı kucağınıza 🙏🏼🙏🏼